Bekräftade utställare 2021

(Skriv ut)

Aebi-Schmidt Sverige AB

STÄNGMässerbjudande på ny demo (2017) Sopmaskin MSH70 Mässerbjudande på ny demo Traxos 1.2 spridare Mässerbjudande på ny demoplog KLV-28 med Trima/sms fäste. och mycket mer.

A:24

Aebi Schmidt Sweden (fd Broddway AB) levererar produkter och tjänster för underhåll av alla typer av vägar, flygplatser och grönytor. Aebi-Schmidt Sweden ingår i Aebi-Schmidt Group. Läs mer om oss på www.aebi-schmidt.se

B:38

Välkommen till vår monter! Vi kan hjälpa dig med försäkringar för sällskapsdjur, häst, lantbruksdjur & grödor.

A:26

Allt om Gården - Lantbruksmagasinet Tidningen där ni når de aktiva skogs- och lantbrukarna i Sverige

A:12
C:33

Bamsesågen /Jm:s Plåt & Mek

STÄNGBoka ditt sågverk under mässan och spara tusenlappar! Besök vår monter för mer information!

STÄNGDemonstrationer av Bandsågverk, Kedjesågverk och Timmerfräsen med dubbla kuttrar!

A:09

Vår specialitet är småskaliga sågverk, vi har kedjesågverk och bandsågverk som passar proffs som hobbysågare!BAMSESÅGEN och LUMBERLINE är våra egna svensktillverkade sågverk. Vi är svensk representant för professionella sågverket TRAK-MET.

Biobränslekompaniet Mellansvenska AB

STÄNGMÄSSERBJUDANDE! KÖP 18 RUNDBALAR LANTBRUKKSTRÖ, FÅ EN BAL GRATIS.

STÄNGTävla och vinn en rundbal spån genom att svara på frågor i vår monter

A:47

Sortering, sönderdelning, transport och handel med sågverkens sidoströmmar. Försäljning av täckbark, flis och halm samt pressning och försäljning av spån, strömix, strötorv i rundbal och lösvikt

A:13

Dina Försäkringar

STÄNGVi bjuder alla besökare på en gratis brandfilt. Gäller så länge lagret räcker. Vi ses! /Dina Försäkringar

A:28

Bjuder alla besökare på en gratis brandfilt (så långt lagret räcker). Vi har de nöjdaste kunderna inom sak- & djurförsäkring enligt SKI. Med över 250 år i ryggen har vi erfarenheten & kunskapen att ge dig det försäkringsskydd du behöve

A:40

SKYFOREST AB DINA ÖGON I SKOGEN I 100-TALS ÅR HAR VI SKÖTT VÅRA SKOGAR MED DEN SENASTE TEKNIK SOM FUNNITS TILL HANDS VI VILL VISA ER HUR DEN SER UT IDAG

C:03
B:30

Elektra i Hälsingland AB

STÄNGERBJUDANDE!! Växelriktare, solpaneler, energilager, hemlarm, belysning samt elbilsladdare. Mer info i vår monter.

STÄNGVar med och tävla om RABATTCHECK vid installation av någon utav Elektras tjänster. För att delta: Kom till vår monter (B27) så kan vi surra lite över en kopp kaffe, sedan fyller du i ett offertformulär. Enkelt!

B:27

Elektra är ett ledande företag inom elteknik. Vi förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom elinstallationer, grön energi, automation, tele, data och säkerhet. Låt oss göra jobbet, tryggt och säkert för dig!

Medutställare
B:09

Välkommen att se MOWI kranar och vagnar! Mowi skogsvagn är byggd för hård skogsterräng med en parallellkran med unikt rörelsemönster som gör att du kommer högt över lasset, långt ner i sluttningar med en oöverträffad snabbhet.

Gotfire AB

STÄNGVi säljer ut några av våra visningsexemplar till rabatterade priser. Det kommer att finnas t ex värmepannor och kaminer i montern.

STÄNGVi diskuterar olika lösningar för värmesystem. Vilken värmelösning är bäst för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi visar värmeutrustning för bioenergi, varav vissa produkter visas i drift.

B:29

Gotfire levererar kompletta värmesystem för bioenergi. Vi har agenturen för Österrikiska KWB som tillhör de absolut bästa på marknaden. Vi tillverkar olika modeller av nyckelfärdiga panncentraler för snabb, smidig & miljövänlig värme.

Holmen Skog AB

STÄNGErbjudande på skogsbruksplan.

STÄNGDelta i vår tävling. Vi bjuder också på glass, kaffe och dryck.

B:07

Låt oss hjälpa dig till ett tryggare, enklare och mer glädjefullt skogsägande. Kom och prata skog och skogsbruk med oss.

Horseweb Scandinavia AB

STÄNGHORSERAIL Det unika staketet med spännfunktion

STÄNGwww.horserail.se

A:32

HORSERAIL Gör det rätt från början

B:05

JEMT Vatten och Värme hjälper dig med allt inom uppvärmning för både den stora och den lilla fastigheten, med fokus på kundens behov och önskemål och fastighetens förutsättningar.

JN Solar AB

STÄNGKom förbi vår monter och ta chansen att vinna en solpanel samtidigt som vi kan snacka om solenergi! För att delta i utlottningen fyller du i vårt offertformulär på plats. Varmt välkommen till vår monter, vi ser fram emot att träffa dig!

B:22

Vi hjälper dig att satsa på framtidens energikälla! Sedan starten 2010 har vi installerat solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, BRF och företag. Vill du veta mer om våra hållbara lösningar? Välkommen förbi!

A:45

Vi kommer visa upp bland annat; Traktorer från Valtra & Fendt Skogsvagnar från Moheda, Kättingröjare från Ilsbo. Väl mött i vår monter

LRF - Lantbrukarnas Riksförbund

STÄNGDe 100 första som besöker oss respektive mässdag får en liten gåva.

STÄNGHållbarhets QUIZ för vuxna och barn. Priser lottas ut båda mässdagar bland alla som svarar på frågorna i Quizet.

C:04

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, en intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. Prata med oss om Skog, Viltskador, Vatten, CAP, studiecirklar. mm.

C:07

För ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt.

Länsstyrelsen Gävleborg

STÄNGGävleborg är Sveriges skogsrikaste län och vi har en lång historia av brukande i olika former. Gävleborgs skogsprogram består av 18 prioriterade områden som berör olika delar av sektorn. Nu ska vi gå från ord till handling och därför efterlyser vi inspel till vad företag, organisationer, myndigheter m.m konkret kan göra och vad vi tillsammans kan göra för att realisera skogsprogrammet. Så tag chansen att vädra dina funderingar och ideér med oss! Du kan se skogsprogrammet i sin helhet på följande sida: https://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/natur-och-landsbygd/skogsprogram.html Skogsprogrammet har tagits fram i bred samverkan med aktörer i länet, med Länsstyrelsen Gävleborg, Skogsstyrelsen samt Region Gävleborg som samordnare.

STÄNGTill vår monter kommer ni och tar en kopp kaffe och samspråkar kring skogsprogrammet och är varmt välkomna att delge era tankar kring hur vi konkret ska jobba med de 18 prioriterade områden i Gävleborg.

C:12

GÄVLEBORGS SKOGSPROGRAM!Under andra kvartalet år 2021 så har Gävleborgs skogsprogram antagits politiskt och lanserats, nu ska vi gå från ord till handling. Har du en idé eller är bara nyfiken? Kom då förbi vår monter!

B:11

Skonsammare första- och andragallring, utan stickvägsnät. Malwas skogsmaskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog och orsakar sällan eller aldrig markskador. Välkommen att besöka oss på Mittia monternr B:1

B:19
A:21
A:05

Norrhälsinge skogsägareförening är en lokal, prisdrivande förening med medlemmarnas bästa för ögonen. Vi är verksamma i Hudiksvalls, Nordanstigs och Ljusdals kommuner med kontor i Bergsjö och Ljusdal. Välkommen till oss för rådgivning!

B:46

Plastskivor av 100% återvunnen plast. Absorberar inte fukt, vatten eller urin. Enkla att hålla rena, bra hygien. Används bl.a. till stallinredning, spolspilta, sparkskydd, väggar i ridhus, golv till hästtrailer, foderboxar, grisstior m.m.

B:21

Reipal AB

STÄNGBeställningar och köp under mässan: -15% rabatt

A:36

Vi är marknadsledande på trädfällriktare. Vi tillhandahåller 6 modeller med lyftkraft från 1500 Kp till 3600 Kp. Fällriktarna har flera finesser såsom fungerande säkerhetsvev, vikbart vevhandtag, vridbar klo, långt utskjut,max längd 270 cm

RexNordic Sweden Ab

STÄNGKom och besök oss och se hur fantastiskt smidigt Airrex infravärmaren fungerar

A:20

Rex Nordic Group är Nordens ledande importör och utvecklare av dieseldrivna infrarödvärmare och mobila kylapparater. Vi tillverkar även egna badtunnor, Rexener, som kan värmas upp med både diesel och ved.

Rundvirke Skog AB

STÄNGFörutom information om Rundvirke Skogs verksamhet och vad vi kan erbjuda dig som skogsägare med bla våra specialsortiment bjuder vi på lättare förtäring samt trevlig underhållning. Så passa på och kom och träffa oss i monter A35

A:35

Rundvirke Skog förser alla bolag inom Rundvirke Industrier med högkvalitativ specialråvara. Vi söker långsiktiga samarbeten med dig som är skogsägare där vi förutom virkesaffärer erbjuder tjänster inom det mesta som rör ditt skogsinnehav.

SCA Skog AB

STÄNGVi har ett fint erbjudande till dig som skogsägare.Välkommen in till vår monter så berättar vi mer!

STÄNGVåra virkesköpare berättar om vår verksamhet och vad vi kan hjälpa dig som skogsägare med. Är du nyfiken på hur det är att köra en skördare? Kom in till oss och provkör vår skördarsimulator! Norrplant finns också på plats, och dessutom vår entreprenör Hindrix som visar upp en av sina skogsmaskiner. Vi bjuder på kokkaffe, saft, och godis. Välkomna till vår monter!

B:41

SCA Skog erbjuder skogliga tjänster till dig som äger skog - för ett lönsamt och hållbart skogsbruk. Vi finns nära dig med lokalkontor i Ytterhogdal, Ljusdal, Hudiksvall och Söderhamn. Välkommen att kontakta oss!

B:41

NorrPlant är SCAs plantverksamhet och består av Bogrundet och Wifstamons plantskolor i Timrå. Varje år odlar vi över 100 miljoner skogsplantor med dokumenterad hög kvalitet och god växtkraft.

C:15

Hos SPECIALSERVICE AB och på livsmedelsmaskiner.se hittar du maskiner för småskalig livsmedelsproduktion. Berednings- och förpackningsmaskiner för kött- och chark, fisk, grönsaker och ost. Service och reservdelar.

B:28

Vi tillverkar egen fliseldning. Ugn, skruvar och förrådsbotten. Vi kan kundanpassa då vi bygger allt själva. Säljer även KMP´s pelletskaminer. Både för skorsten och utan !!

A:38
Medutställare

Svensk Avloppsrening AB

STÄNGKom förbi och låt oss berätta mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa just dig utefter dina behov!

A:51

ENSKILT AVLOPP? VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN! Trygga miljösmarta lösningar för alla behov såsom minireningsverk, BDT, oljeavskiljare, regnvattenåtervinning mm. Välkommen att hälsa på oss i monter A:51!

—-
B:12

Med miljö och tekniskt innehåll i framkant har vi optimala produkter till skogsindustrin, såsom maskinsvärd, märkfärg och sågkedjevätska

A:11

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker. Kom och se alla nyheter i vår monter A

Teve Kvarn AB

STÄNGVi kommer ha xtra bra priser på: EDEL Mineral strö Yes Box Kalk SMA

B:30

Vestelli erbjuder ett komplett produktsortiment på BDT-avloppsvattensystem, som är opartiskt testade och utvecklade för nordiskt klimat. Välkomna till vår gemensamma monter A14 med Watersystems och lokala återförsäljaren Enava AB!

Skriv ut Skriv ut utställarförteckningen

Utställande företag 2018

 • 4evergreen
 • A1 Staff
 • AB Bygg konstruktion Sundsvall
 • Agria Djurförsäkring
 • agroessentia
 • Allt om Gården
 • Anders Traktorservice AB
 • Areal
 • ATV Vision Nordic AB
 • Bamsesågen/JM:s Plåt & Mek AB
 • Bergvik Skog Plantor AB
 • Bil&Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilof – bioenergi och logistiknätverk
 • Biobränslekompaniet Mellansvenska AB
 • BJM Maskin AB
 • Byggnadsmiljö i Hälsingland AB
 • Centerpartiet Gävleborg
 • Consize AB El – Kraft – Energi
 • CSAgri AB
 • Datalogisk
 • Dellenmejeriet/Hälsingemjölk
 • Edel Foder
 • Energi- och klimatrådgivarna Gävleborg
 • Ericsson & Co i Sundsvall AB
 • Friskolan Nytorp
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Hagmyren/Norra Hälsinglands Travsällskap
 • Hammars Verkstad AB
 • Handelsbanken Skog & Lantbruk
 • Health From Inside
 • Holmen Skog AB
 • HS Perifal AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • JEMT Vatten och Värme
 • JN Solar AB
 • Johans Park & Mark AB
 • John Deere Forestry AB
 • Jämtkraft AB (Solceller)
 • Jämt-Maskin AB
 • Kinetic/Höglandets Energiautomatik AB
 • Landshypotek Bank AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin AB
 • LHS Maskiner AB
 • Ljungby Maskin AB
 • Ljusdal Energiföretag AB
 • Ljusdals Motor AB
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna / LRF Gävleborg
 • LRF Konsult AB
 • LRF Västernorrland / LRF Jämtland
 • Länsförsäkringar
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Maskinring Västernorrland
 • Mekwood/Woodmizer
 • Mellanskog
 • Mera Skog i Jämtland AB
 • Metal-Fach AB
 • Mittx AB
 • Molle Energi AB
 • Mora in Europe AB
 • Mora Mekanik AB
 • MPG Miljöprodukter AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Naturlära Ridgymnasium
 • Nch Lubricants
 • Nordisk Lantbruksimport AB
 • Norrhälsingeskog
 • Norrlandsvagnar AB
 • NTC AB
 • OREGON®
 • Plyfa Plywood AB
 • Plåt & dekor i Linköping AB
 • QPAX AB
 • Reipal AB
 • Rex Nordic Ab
 • Ringen – Sveriges Maskinringars medlemstidning
 • Rundvirke Skog AB
 • Rylander Bil AB
 • Salinity AB
 • Sca Skog AB Norrplant
 • ScaleLog Nord AB
 • SEB
 • Sellmans Bil
 • Setra Group
 • Siljanskog AB
 • Skogma – Skogsmateriel Nordforest AB
 • Skyforest AB
 • Smartab Hi-Tech Chemicals AB
 • Specialservice AB
 • Stads & Parkprodukter AB
 • Stiernhööksgymnasiet Rättvik
 • Stora Enso Skog AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Swedbank
 • Swedish Agro Machinery AB
 • Swedol AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Söderberg & Haak TC AB
 • Sörens El AB
 • Tatec Forest AB
 • Teve Kvarn AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen Anläggningsvärlden
 • Tidningen SKOGEN
 • Toba Trading AB
 • Traktor Power
 • We effect
 • Weda Skog AB
 • VEGATOL – LW BALSTA AB
 • Vermeer Viking AB
 • Vimek AB
 • Virkesbörsen
 • X-maskiner AB
 • Yamaha Ljusdal
 • Ydre-Grinden AB
 • Åkeri & Transport

Utställande företag 2016

 • A. Staffare AB
 • A1 Staff Svealand
 • Agria Djurförsäkring
 • Alfing i Älmhult AB
 • Alstor AB
 • Arla Foods
 • Arvidssons Smide
 • Bala Agri
 • Bil & Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilmetro AB
 • Bilof – bioenergi och logistiknätverk
 • Biovärme Sverige AB
 • Björs Svets AB
 • Bole Sverige AB
 • BS Agro AB
 • Dina Försäkringar
 • Energirådgivarna i Hälsingland/Ljusdals Kommun
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB
 • Friskolan Nytorp
 • Föreningen MatVärden
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Granit-Parts Sverige
 • Granngården AB
 • Gällö Skog AB
 • Hammars Verkstad AB
 • Haraldssons Tunga Fordon AB
 • Hargassner Sverige AB
 • HKScan Sweden AB
 • Holmen Skog AB
 • HS Perifal AB
 • Hyundai Bilar AB
 • Höga Kusten Lantbruksservice AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Infield instrument AB
 • Jakobs Maskin AB
 • JN Solar AB
 • Jämtkraft AB
 • Kejama Konsult & Trading KB
 • KGK Motor AB
 • Kinnan AB – Sverigepumpen
 • Kverneland Group Sverige AB
 • Kyl & klimatservice i Gävleborg AB
 • Landshypotek Bank AB
 • Lantmännen ek. förening.
 • Lantmännen Maskin AB
 • Lean Lantbruk
 • LHS Maskiner AB
 • Ljusdal Energiföretag AB
 • Ljusdals Bilgalleri AB
 • Ljusdals Emballage AB
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult AB
 • LRF Samköp AB
 • LRF Västernorrland
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Malwa Forest AB
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinringen Västernorrland
 • Mellanskog ekonomisk förening
 • Mera Skog i Jämtland AB
 • Metal-Fach AB
 • Molle Energi AB
 • Moraflotten AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Nch Lubricants
 • NärLjus
 • Octowood AB
 • Preem AB
 • QPAX AB
 • Ramirent AB
 • Ringen – Sveriges Maskinringars medlemstidning
 • Rundvirke Skog AB
 • Rättviks Kommun Stiernhööksgymnasiet
 • Sellmans Bil
 • Setra Trävaror AB
 • Siljans Chark AB
 • Siljanskog AB
 • Skogsbyrån i Ljusdal AB
 • Skogsstyrelsen
 • Specialservice AB
 • Stiftelsen Rovdjurscentret De 5 Stora
 • Stora Enso Skog AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Stöde VVS och Markentreprenad
 • Sune Olsson Åkeri AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Svenska Blount AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Trejon Försäljnings AB
 • TT motor AB
 • Urbanfeeders in Sweden
 • Vianor AB
 • Villaägarna Ljusdal Sveg
 • Vimek AB
 • Walthers Plåt AB
 • Weda Skog AB
 • X-maskiner AB
 • XYZ Trading AB
 • Yamaha Ljusdal
 • Ydre-Grinden AB
 • Åkes Motor AB

Utställande företag 2014

 • John E. Öhrén
 • Aebi Schmidt Sweden AB
 • Agria Djurförsäkring AB
 • Ahlsell Sverige AB
 • Air Liquide Gas AB
 • Andreas Stihl Norden AB
 • Arla Foods
 • Baxi – HS Perifal AB
 • Bil & Maskinfirma Erik Gröning
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilmetro AB / Volkswagen
 • Bilof – bioenergi och logistikföretag i ekonomisk förening
 • Biltema
 • Biovärme Sverige AB
 • Bole Sverige AB
 • BRP Sweden AB
 • Dina Försäkringar
 • Edel Foder
 • Eldrimner – nationellt resurscentrum för mathantverk
 • Energirådgivarna i Hälsingland
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB
 • Euromaster AB
 • Extuna Produktion AB
 • GF Sweden AB
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Granngården AB
 • Green Expo Roadshow
 • Gårdsby Iglu AB
 • Göma
 • Hako Ground & Garden AB
 • Hammars Verkstad AB
 • Heatweed Technologies AB
 • HestraJob
 • HKL – Höga Kusten Lantbruksservice AB
 • Holmen Skog AB
 • Husqvarna Group AB
 • Hälsinge Foder AB
 • Hälsinglands Klimatservice AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Johans Park & Mark AB
 • Jämt-Maskin AB
 • Järvsö Cykel & Motor AB
 • Kemibolaget Ocean AB
 • KGK Motor AB
 • Landshypotek bank AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin
 • Lean Lantbruk
 • LGL Maskin i Gnarp AB
 • Ljusdals Bilgalleri AB
 • Ljusdals Motor AB
 • Ljusnet AB / Ljusdal Energi
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult AB
 • LRF Mälardalen
 • LRF Samköp AB
 • LRF Värmland
 • LRF Västernorrland
 • LRF Örebro
 • Länsförsäkringar
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Magasinet Allt om Gården
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinring Dalarna
 • Maskinring Gästrikland
 • Maskinring Z
 • Maskinringen
 • Mellanskog
 • Memira AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Nomaco AB
 • Nordisk Lantbruksimport AB
 • Nytorpcentrum
 • Närljus – Ljusdals Kommun
 • Oregon/Svenska Blount AB
 • Preem AB
 • Radio Gårdsbruk (Radio Ljusdal)
 • Sampo Rosenlew (filial Sverige)
 • Siljan Skog AB
 • Skogsstyrelsen
 • SMA Mineral AB
 • Smart microfiber systems AB
 • SMF Skogsentreprenörerna
 • Specialservice AB
 • SR P4 Gävleborg “Sök & finn med Hasse P”
 • Staffare AB
 • STIGA/GGP Sweden AB
 • Stora Enso
 • Ståhls Plåt AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Svenningsens Maskin AB
 • Svenska Foder AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Teve Kvarn AB
 • Tevsjö Destilleri AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen Traktorvärlden/Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Trygg-Hansa Försäkrings AB
 • TT Motor AB
 • Walker Mowers Sweden AB
 • Weda Skog AB
 • Växa Sverige
 • X-maskiner AB
 • Yamaha Ljusdal
 • YstaMaskiner AB
 • Åkes Motor AB

Utställande företag 2012

 • AB Karl Hedin
 • Abetong AB
 • AGRIA Djurförsäkring
 • Arena Kemi AB
 • Arla Foods
 • Bil & Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilmetro AB
 • BILOF – bioenergi och logistiknätverk i ekonomisk förening
 • Biltema AB
 • Biovärme Sverige AB
 • Blomquist rör AB
 • Bosch Värme
 • Brimas AB
 • Dahlia Motor
 • DeLaval Sales AB
 • Dina Försäkringar
 • Distriktsveterinärerna
 • Ecolab AB
 • Ecosyl/TFM Ötå AB
 • EJAAB Pelletsleveranser
 • Energilots 2.0 / LRF Dalarna Gävleborg
 • Energirådgivarna i Hälsingland
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB – Traktorförsäljning & service
 • Extuna Produktion AB
 • Farmartjänst & Maskinringen Hälsingland
 • Föreningen Hälsingegårdar
 • Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Finncont Oy
 • Flästa Källa AB
 • Gävleborgs Ridsportförbund
 • GLG Maskin AB
 • Granngården AB
 • Granngården Företag/Nordpost
 • Grolls AB
 • Handelsbanken Skog & Lantbruk
 • Hälsinglands Fordonshistoriker
 • Hälsinglands Sparbank
 • Helsinge Pellets AB
 • HIPPO K9 Sport- & Örtspecialisten
 • Holmen Skog
 • Hushållningssällskapet Dalarna Gävleborg
 • JA Järvsö Mark & Bygg AB
 • Jägareförbundet Gävleborg
 • Järvsö Cykel & Motor AB
 • Korsnäs AB
 • Landshypotek AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin
 • Länsförsäkringar Gävleborg
 • LHS Maskiner AB
 • Ljusdal i Centrum
 • Ljusdals Emballage AB
 • Ljusdals Kommun / Närljus
 • Ljusdals Motor
 • Logosol AB
 • LRF Örebro
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult
 • LRF Mälardalen
 • LRF projekt Attraktiv logi för turister i NEDA området
 • LRF projekt Framtidens mjölkproduktion i Dalarna & Gävleborg
 • LRF projekt WäXa med nya grödor
 • LRF Värmland
 • LRF Västernorrland
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinringen Sverige
 • Mellanljusnans Strömfiskecamp
 • Mellanskog
 • Mollepannan AB
 • MPG Miljöprodukter
 • Munters Europe AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Net1
 • NIBE / HP Rör och Värme
 • OKQ8 AB
 • Olskims handel ab
 • Oregon – Svenska Blount AB
 • Panasonic Sverigepumpen/Hälsinglands Klimatservice
 • Preem AB
 • Primaskog Nord AB
 • Säkert Bondförnuft / LRF Dalarna Gävleborg
 • Specialservice AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Stora Enso
 • Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg
 • Sveaskog AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Swedbank AB
 • Teve Kvarn AB
 • Thomas Rör AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen LantbruksMagasinet/Sv Media Docu AB
 • Travmagasinet/Svartpist Publishing AB
 • Växa Sverige
 • Veckebo Såg & Hyvleri AB
 • Vinninga Cementvarufabrik AB
 • Wallbergs Åkeri AB
 • X-läns vallhundsklubb
 • X-Maskiner i Hudiksvall AB
 • XYZ Maskin AB
 • Yamaha Ljusdal