Bekräftade utställare 2022

(Skriv ut)

2022-09-26

4evergreen

STÄNGVårt koncept 4evergreen Kemfritt.se innebär att vi levererar lösningar för enskilt avlopp utan kemikalier oavsett krav. För er med enskilt avlopp inom normal skyddsnivå erbjuder vi en unik helt biologisk lösning: 4evergreen Kemfritt.se Normal powered by Bio Max. Äntligen ett reningsverk som levererar normal skyddsnivå utan några förbrukningsmaterial och utan krav på serviceavtal (supportavtal ingår i köpet). Från 59900 inklusive moms.

STÄNGKom och träffa 4evergreen och deras representanter för Norra Sverige Per Hedenskog och Aleksander Teir

B:25

Välkommen till 4evergreen, en specialist inom avloppsvattenrening och ett företag inom framkant för vattenrening.

B:36
B:34

Välkommen till Agria! Hos oss kan du få hjälp med försäkringar för sällskapsdjur, häst, lantbruksdjur och grödor. Vi har även med delar av sortimentet från Agria Shop.

B:32

Allt om Gården speglar livet och verksamheten på gården: allt från ett företagsdrivet, modernt lantbruk till gårdsinnehavaren som vill utveckla sin gård men också den som har sin gård och skog som bas för ett aktivt och rikt liv på lande

A:44

Alltank bedriver försäljning av drivmedel i Västernorrland, Västerbotten, Jämtland, Ångermanland och Gävleborg samt smörjmedel från våra 4 butiker i Hoting, Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund. Ansök gärna om tankkort hos oss!

B:08

En komplett partner för jord- och skogsägaren. Ekonomi, rådgivning, mäkleri, fastighetsvärdering, generationsskiften och EU-rådgivning.

A:28C
P:20

Vi gillar skog och vi gillar människor! Ju mer vi vet om din skog, desto bättre rådgivning kan vi ge. Besök oss i vår monter så hittar vi en dag och tid då vi kan ses i just din skog.

P:07

Välkommen till oss på BillerudKorsnäs! Vi finns på plats för att prata om hållbart skogsbruk och hur vi tillsammans kan ta vara på skogens alla värden! Tävla, njut av en kaffe och snacka lite, vi ses i montern!

A:09

Dina Försäkringar

STÄNGLåt oss räkna på dina försäkringar och du är med i utlottningen av en elektrisk motorsåg!

B:26

Vi försäkrar djuren, byggnaderna, verksamheten, maskinerna - ja, det mesta faktiskt. Med över 250 år i ryggen har vi erfarenheten och kunskapen att ge dig det försäkringsskydd du behöver.

A:33

Ecobox

STÄNGTräffa Ecobox och våra entreprenörer, B.I.O Bygg, för att prata avlopp och regnvattenåtervinning.

B:30

Svensktillverkade, kemikaliefria minireningsverk som ersätter trekammarbrunnar och infiltrationer. Klarar reningskraven vid normal och hög skyddsnivå. Ecobox är pålitlig och enkel att underhålla. Komplettera gärna med Ecobox regnvattentank.

B:18

Fyrklövern ekonomi och juridik AB

STÄNGKom gärna och ta en kopp kaffe med oss! I montern träffar du bl a Urban Rydin, vår skattechef, inbjuden som föredragshållare av Centerpartiet. Till den som vågar har vi en utmaning, kanske blir du en vinnare! Väl mött!

P:32

Välkommen till Fyrklövern ekonomi och juridik! Vi är jordnära jurister och glada ekonomer som med glädje och engagemang hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt.

Föreningen Skogen/Tidningen Skogen - Yrkesfolkets skogstidning

STÄNGBesök oss och ta del av exklusiva erbjudanden. Bli medlem för mindre än 1 krona om dagen och få ett presentkort hos SKOGMA. Du kan även testa på 3 nummer av tidningen SKOGEN för endast 19 kr! Erbjudanden som bara gäller på mässan!

STÄNGSe oss live på Skogslive-scenen under hela mässan! Intressanta intervjuer och samtal för dig som älskar skog!

P:10

Föreningen Skogen är en ideell förening. I 140 år har vi verkat för ett aktivare och hållbarare brukande av skogen. Våra 7 000 medlemmar förenas av viljan att använda skogen bättre, i Sverige och globalt. Vi ger även ut Tidningen SKOGEN.

Gotfire AB

STÄNGJubileumserbjudanden i montern, Gotfire firar 15 år.

B:21

Moderna och effektiva värmesystem som gör skillnad! Vi har kompletta värmesystem av hög kvalitet, som du kan lita på i alla lägen. Vi är agenter för KWB, med helautomatiska pannor. Uppvärmning med biobränsle är klimatneutralt och billigt.

Holmen Skog AB

STÄNGERBJUDANDE! Vi erbjuder en mässpremie till dig som besöker vår monter. Vi ses där, eller kontakta oss redan nu för att titta på förutsättningarna i just din skog.

STÄNGLär dig mer om hållbart byggande i trä och om några av de projekt som pågår i Sverige och närområdet. Vi bjuder på kulglass och kokkaffe. Skogliga rådgivare och virkesköpare finns på plats från hela regionen för att prata framtidssmart skogsbruk i just ditt område.

B:03

HÅLLBART TRÄBYGGANDE: Välkommen att prata framtidssmart skogsbruk och hållbart byggande i trä tillsammans med oss. Vi finns i hela kedjan från frö till trähus och andra klimatsmarta produkter. Kulglass & kokkaffe - vi ses i montern.

P:01

HORSERAIL är ett innovativt staket med unikt hög säkerhet och lång hållbarhet. Staketrälsen kan sättas på befintliga eller nya stolpar. Besök oss gärna i vår monter så berättar vi mer!

A:49

HYPRO har sedan starten 1987 varit ledande i teknik och utveckling av traktorprocessorer till både gallring och slutavverkning. I vårt breda maskinprogram återfinns även skogsvagnar och fällgripar av högsta kvalitet.

Iggesund Forest AB

STÄNGVi har mässerbjudande på svärd och kedjor och tillbehör.

A:02B

Våra svärd är utvecklade med skördarföraren i fokus. Det är proffsen som talar om för oss vilka krav som ställs på utrustning som måste hålla och prestera gång efter gång.

Industriverktyg IDG-Tools AB

STÄNGVi kommer att ha massor av mässerbjudanden under aktuell mässa! Dessa kommer att presenteras löpande inför mässan!

A:11

IDG Tools & Proman YrkeskläderVälkommen att besöka vår monter med våra utställningsbussar fyllda av kvalitetsverktyg och yrkeskläder. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i över 20 år. Välkommen till vår monter!

A:16

Flis-, ved- och pelletspannor i världsklass för ekonomisk och effektiv uppvärmning. Nyttja din egen skog för att värma din fastighet!

B:19

Höglandets Energiautomatik AB är distributör för Kinetic 8x8 miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i Sverige sedan början av 2016.Energiklippar från Farmikko/Jak finns även i sortimentet sedan 2017.

B:32B

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon där mängder av traktorer och skogsmaskiner byter ägare – varje vecka. Kom förbi vår monter, byt några ord och tävla i vårt maskinquiz med fina priser i potten!

A:14

Lely Center Flarken är ett försäljnings- och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Alltid med djuren i centrum!

A:27C

Kom och prata politik med oss! Se vårt program vad vi vill verka för i Ljusdals kommun. Vi bjuder på kaffe! Välkommen!

LRF - Lantbrukarnas Riksförbund

STÄNGSamtalen och att lyssna på synpunkter från besökare är det viktigaste. Tyck till och du belönas med en liten gåva. För den tävlingssugne finns aktivitet som kräver lite styrka. För barn finns finns trevligt material från "Bonden i skolan".

STÄNGDet handlar om MATEN, SKOGEN, JOBBEN, KLIMATET OCH MILJÖN. Många inser idag att jord- och skogsbruket har lösningar som alla behöver dvs livsmedel och energi. VALET HANDLAR OM LIVSVIKTIGA FRÅGOR! Kom till oss för att prata om hållbar politik med förtroendevalda i LRF regioner. Så klart är du välkommen att prata om det som är viktigast för Dig. Utöver det kan du få info om projektet "Är du säker" som handlar om säkrare arbetsmiljö i företagen.

P:06

Jord- och skogsbruk handlar om mycket mer än jord och skog – det handlar om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Lönsamhet i företagen är förutsättning för att klara beredskap och försörjningstrygghet i landet.

P:01B

Försäkringsbolaget nära dig, besök oss i monter P:01B

Markusson Professional Grinders AB

STÄNGVi erbjuder alltid fördelaktiga mässerbjudanden när vi ställer ut. Ni får dessutom med er en unik och praktisk gåva när ni handlar något av oss. Vi bjuder också på iskallt vatten i sportflaska för den som törstar.

STÄNGVår idé med mässor är att visa besökarna vad våra maskiner gör för nytta. Ni får en komplett demonstration av hur sågkedjor slipas. Idag vet varje seriös skogsarbetare att man måste vårda sina kedjor och svärd - för skärpans, plånbokens och miljöns skull.

A:12B

Markussons vision är att hjälpa skogsentreprenören att bli mer effektiv och lönsam i sitt arbete. I vår målgrupp ingår alla som jobbar professionellt med kedjor och svärd. Våra speciellt utvecklade maskiner tillverkas i Edsbro, Norrtälje ko

P:21

En välmående skog är en värdefull skog. Vi hjälper dig att ta ut kompassriktningen i ditt skogsägande, VÄLKOMMEN att prata skog med oss i monter P21!

A:15

Moderaterna i Ljusdal

STÄNGI vår monter finns den 19 augusti: 11.00. - 12.00 Riksdagsledamoten Lars Beckman, Jonas Brindmark, viltförvaltningsdelegationen, Mårten Strömberg, partiombudsman. 12.00 Patrick Stenvard, regionråd att diskutera utvecklingen av länet. 14.00 Viktor Wärnick riksdagsledamot. Lokala politker från Ljusdal finns i montern hela dagen. Den 20 augusti finns lokala politiker från Ljusdal i montern hela dagen. Viktor Wärnick deltar i samtal om skogen på stora scenen kl 13.00!

A:27B

Moderaterna i Ljusdals kommun finns på mässan för att svara på frågor om och diskutera vår lokala politik. Hur blir vi flerinvånare? Vad tycker du om vägar, vindkraft och varg? Hur påverkas du av drivmedelspriserna? Kom och prata med oss!

Multibolaget AB

STÄNGFörmånliga mässerbjudanden presenteras i vår monter.

STÄNGKom och provkör MultiOne kompaktlastare/redskapsbärare och Ariens grönytemaskiner.

C:03

Multibolaget är din helhetsleverantör av kompaktlastare/redskapsbärare, transportbilar och grönytemaskiner. Vi erbjuder MultiOne, Iveco, Ariens, Jensen, Pritec, VM Meyer och många andra kvalitetsmärken.

A:29
B:06

Din lokala och prisdrivande skogsägareförening i Norra Hälsingland. Tveka inte att komma till vår monter för att diskutera förutsättningarna för skötseln av din skog - du tjänar på det!

A:23B

NTC AB är återförsäljare av Ljungby, Lundberg, Takeuchi och Hyundai entreprenadmaskiner samt erbjuder service och försäljning av redskap, tillbehör och reservdelar.

B:10

Oregon Tool är en ledande tillverkare av sågkedjor och svärd till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och andra tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

A:22

Energiklippar från JAK samt Finland till grävmaskiner + kranar. Gripsågar till grävmaskiner, teleskoplastare. Kranarmar till grävmaskiner med och utan utskjut.

A:29
A:30B

Använd Trädfällriktaren RH-Pusher för säker fällning av träd längs vägar, kraftledningar mm. Utrustad med säkerhetsvev, 6 st olika modeller. Spar rygg med en lång virkessax (65 cm) avsedd för ved och massavedsdimensioner. Vikt: 1,3 kg

B:44B
A:25B

Rundvirke Skog förser alla bolag inom Rundvirke Industrier med högkvalitativ specialråvara. Vi söker långsiktiga samarbeten med dig som är skogsägare där vi förutom virkesaffärer erbjuder tjänster inom det mesta som rör ditt skogsinnehav.

SEB

A:30
P:12

Skogsentreprenörerna är en rikstäckande branschorganisation för professionella, ansvarskännande småföretagare som arbetar i och för den svenska skogen.

B:36B

Smartab Hi-Tech Chemicals AB

STÄNG3 för 2 på tvättkemikalier! Köp 3 produkter, få den billigaste på köpet.

A:21

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier.MÄSSERBJUDANDE: 3 för 2 på tvättkemikalier!

A:27F

Du är välkommen att hälsa på oss Socialdemokraterna i Ljusdals kommun och till vårt tält! Vi kommer att svara på frågor om och diskutera vår lokala politik.

B:09

Välkommen till vår monter: Vi har maskiner, tillbehör och förbrukning till skogsbruket som tex: Vimek, Cranab, HSP, Logscom, okq8, makita mm

A:52

Välkommen till vår monter där vi har spännande tävlingar, visning av en gallringsskördare och mycket mer information om våra tjänster och erbjudanden för dig i det privata skogsbruket. Hos oss finns det kyld dryck,kaffe och glass.

B:34B
A:20
B:21B

Vi erbjuder utrustning för dricksvattenförsörjning. I huvudsak dricksvattentankar i storlekar från 1 kbm upp till 50 kbm men även vattenreningssystem för hem, stuga, båt, husvagn, sjukvård/tandvård.

B:07

SkogsPortalen (www.skogsportalen.se) är en digital mötesplats för köpare och säljare av skogsnära tjänster och produkter. Vi vill förenkla ägande och brukande av skog, med lönsamhet, hållbarhet och miljö i fokus.

A:34

HÅLLBARA INVESTERINGAR: För oss ska hållbara investeringar bidra till en hållbar utveckling samt främja t ex biologisk mångfald och levande ekosystem. Planerar du för solceller, halmpanna, fosforfällor eller något annat? Välkommen till oss!

A:23

Swedish Agro representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar erbjuds via vår servicepartner CJ Motorteknik som vi delar monter med.

A:12B
B:13

Terri är en smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Maskinen har en bredd på endast 2.05 meter vilket gör den passande för miljöer där det kan vara svårt att ta sig fram med en stor maskin

A:27E

Dags för en stor klimatomställning, Vänsterpartiet har lanserat ett program för det. Industrin behöver stöd för den, infrastrukturen måste byggas ut. Jobb skapar välfärd, och alla ska kunna vara med för att skapa den.

Värmebaronen AB

STÄNGVisningsvagn finns på plats. Med produkter redo att visas i full action. Läs mer på vår nya hemsida! www.varmebaronen.se

P:13

Det svenska valet Värmebaronen tillverkar pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter.

A:10

Watersystems & Tranås Cementvarufabrik producerar och säljer våra egna betongvaror. Vår specialitet är produkter för enskilt avlopp. På mässan visar vi bland annat upp WSB Clean minireningsverk och Tranåsbrunnen slamavskiljare i betong.

B:21B

Vi designar, tillverkar, levererar och underhåller hjultvätt- och biosäkerhetssystem överallt där miljöer, säkerhet och produktivitet är kritiska

A:29

Skriv ut Skriv ut utställarförteckningen

Utställande företag 2021

 • Alftaprodukter AB
 • AllOffice
 • Alucar Oy
 • Arbetsbelysning.nu
 • Arom-dekor Kemi AB
 • Atrans AB
 • Bevola A/S
 • BFAB – Balticum Frinab AB
 • Bilbolaget Lastvagnar Persson & Co AB
 • Bilmetro AB/Team Transportbilar
 • Björnavagnar AB
 • Bruks AB
 • Josam
 • Hiab Sverige
 • CMT Cargo Module Trading AB
 • Cranab AB
 • DalaFrakt AB
 • Design by Scandinavian Metal AB
 • Djurås Verkstad AB
 • Dunlop Hiflex AB
 • Eksjö Maskin & Truck AB
 • Entrax AB
 • ExTe Fabriks AB
 • Fordonsmateriel AB
 • Friskolan Nytorp
 • Goodyear Dunlop Tires Sverige
 • GLT
 • Hinz Försäljnings AB
 • HSP Gripen of Sweden
 • Hydraulkompaniet Sweden AB
 • Hydro Leduc AB
 • Hydroscand AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Intermercato AB
 • Istrail AB
 • Timbertek/JSC
 • Kamaprodukter
 • Kesla Oyj
 • Kilafors Industri AB
 • Ljusdals Kommun
 • Magnussons Transport/Skelleftebränslen
 • MAN Truck & Bus Sverige AB
 • Maserfrakt
 • Maskinservice I. Bergqvist AB
 • Mercedes-Benz Sverige AB
 • Metsatek SIA
 • Michelin Nordic AB
 • Mittx AB
 • Moaxtek AB
 • E-com
 • Nordik Distribution AB
 • OP Höglunds AB
 • Parator Industri AB
 • PlastoMer Sweden AB
 • PW Sweden AB
 • Qstar Försäljning AB
 • R-TEK AB
 • Rackstad Heavy Machines&Parts
 • RexNordic Sweden Ab
 • Rexus Utbildningar AB
 • Safety Seal Europe AB
 • ScaleLog Nord AB
 • ScanBalt Crane AB
 • Scania Sverige AB
 • Skogforsk
 • Skogstransport.se / Studio Skogstransport
 • Skogsåkarna i Mellansverige AB
 • Ljusdals kommun, Slottegymnasiet Naturbruk
 • Släpis AB
 • SpeedTrading Sweden AB
 • StjärnaFyrkant Hudiksvall AB
 • Strands Group AB
 • Sunfab Hydraulics AB
 • ALBACH flismaskiner
 • Svenska Manometerfabriken AB
 • Tidningen Åkeri & Entreprenad
 • SVS i Skaraborg AB
 • TD Tunga Delar Sverige AB
 • Timbtech Intl. AB
 • Transportföretagen
 • Trux AB
 • TYA
 • TYRI Sweden AB
 • Volvo Lastvagnar Sverige
 • Proffs – en riktig lastbilstidning
 • Wallmek i Kungälv AB
 • Wist Last Buss AB
 • YrkesAkademin AB
 • ZF CV Distribution Sweden AB

Utställande företag 2018

 • 4evergreen
 • A1 Staff
 • AB Bygg konstruktion Sundsvall
 • Agria Djurförsäkring
 • agroessentia
 • Allt om Gården
 • Anders Traktorservice AB
 • Areal
 • ATV Vision Nordic AB
 • Bamsesågen/JM:s Plåt & Mek AB
 • Bergvik Skog Plantor AB
 • Bil&Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilof – bioenergi och logistiknätverk
 • Biobränslekompaniet Mellansvenska AB
 • BJM Maskin AB
 • Byggnadsmiljö i Hälsingland AB
 • Centerpartiet Gävleborg
 • Consize AB El – Kraft – Energi
 • CSAgri AB
 • Datalogisk
 • Dellenmejeriet/Hälsingemjölk
 • Edel Foder
 • Energi- och klimatrådgivarna Gävleborg
 • Ericsson & Co i Sundsvall AB
 • Friskolan Nytorp
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Hagmyren/Norra Hälsinglands Travsällskap
 • Hammars Verkstad AB
 • Handelsbanken Skog & Lantbruk
 • Health From Inside
 • Holmen Skog AB
 • HS Perifal AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • JEMT Vatten och Värme
 • JN Solar AB
 • Johans Park & Mark AB
 • John Deere Forestry AB
 • Jämtkraft AB (Solceller)
 • Jämt-Maskin AB
 • Kinetic/Höglandets Energiautomatik AB
 • Landshypotek Bank AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin AB
 • LHS Maskiner AB
 • Ljungby Maskin AB
 • Ljusdal Energiföretag AB
 • Ljusdals Motor AB
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna / LRF Gävleborg
 • LRF Konsult AB
 • LRF Västernorrland / LRF Jämtland
 • Länsförsäkringar
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Maskinring Västernorrland
 • Mekwood/Woodmizer
 • Mellanskog
 • Mera Skog i Jämtland AB
 • Metal-Fach AB
 • Mittx AB
 • Molle Energi AB
 • Mora in Europe AB
 • Mora Mekanik AB
 • MPG Miljöprodukter AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Naturlära Ridgymnasium
 • Nch Lubricants
 • Nordisk Lantbruksimport AB
 • Norrhälsingeskog
 • Norrlandsvagnar AB
 • NTC AB
 • OREGON®
 • Plyfa Plywood AB
 • Plåt & dekor i Linköping AB
 • QPAX AB
 • Reipal AB
 • Rex Nordic Ab
 • Ringen – Sveriges Maskinringars medlemstidning
 • Rundvirke Skog AB
 • Rylander Bil AB
 • Salinity AB
 • Sca Skog AB Norrplant
 • ScaleLog Nord AB
 • SEB
 • Sellmans Bil
 • Setra Group
 • Siljanskog AB
 • Skogma – Skogsmateriel Nordforest AB
 • Skyforest AB
 • Smartab Hi-Tech Chemicals AB
 • Specialservice AB
 • Stads & Parkprodukter AB
 • Stiernhööksgymnasiet Rättvik
 • Stora Enso Skog AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Swedbank
 • Swedish Agro Machinery AB
 • Swedol AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Söderberg & Haak TC AB
 • Sörens El AB
 • Tatec Forest AB
 • Teve Kvarn AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen Anläggningsvärlden
 • Tidningen SKOGEN
 • Toba Trading AB
 • Traktor Power
 • We effect
 • Weda Skog AB
 • VEGATOL – LW BALSTA AB
 • Vermeer Viking AB
 • Vimek AB
 • Virkesbörsen
 • X-maskiner AB
 • Yamaha Ljusdal
 • Ydre-Grinden AB
 • Åkeri & Transport

Utställande företag 2016

 • A. Staffare AB
 • A1 Staff Svealand
 • Agria Djurförsäkring
 • Alfing i Älmhult AB
 • Alstor AB
 • Arla Foods
 • Arvidssons Smide
 • Bala Agri
 • Bil & Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilbolaget Personbilar Hälsingland AB
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilmetro AB
 • Bilof – bioenergi och logistiknätverk
 • Biovärme Sverige AB
 • Björs Svets AB
 • Bole Sverige AB
 • BS Agro AB
 • Dina Försäkringar
 • Energirådgivarna i Hälsingland/Ljusdals Kommun
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB
 • Friskolan Nytorp
 • Föreningen MatVärden
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Granit-Parts Sverige
 • Granngården AB
 • Gällö Skog AB
 • Hammars Verkstad AB
 • Haraldssons Tunga Fordon AB
 • Hargassner Sverige AB
 • HKScan Sweden AB
 • Holmen Skog AB
 • HS Perifal AB
 • Hyundai Bilar AB
 • Höga Kusten Lantbruksservice AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Infield instrument AB
 • Jakobs Maskin AB
 • JN Solar AB
 • Jämtkraft AB
 • Kejama Konsult & Trading KB
 • KGK Motor AB
 • Kinnan AB – Sverigepumpen
 • Kverneland Group Sverige AB
 • Kyl & klimatservice i Gävleborg AB
 • Landshypotek Bank AB
 • Lantmännen ek. förening.
 • Lantmännen Maskin AB
 • Lean Lantbruk
 • LHS Maskiner AB
 • Ljusdal Energiföretag AB
 • Ljusdals Bilgalleri AB
 • Ljusdals Emballage AB
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult AB
 • LRF Samköp AB
 • LRF Västernorrland
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Malwa Forest AB
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinringen Västernorrland
 • Mellanskog ekonomisk förening
 • Mera Skog i Jämtland AB
 • Metal-Fach AB
 • Molle Energi AB
 • Moraflotten AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Nch Lubricants
 • NärLjus
 • Octowood AB
 • Preem AB
 • QPAX AB
 • Ramirent AB
 • Ringen – Sveriges Maskinringars medlemstidning
 • Rundvirke Skog AB
 • Rättviks Kommun Stiernhööksgymnasiet
 • Sellmans Bil
 • Setra Trävaror AB
 • Siljans Chark AB
 • Siljanskog AB
 • Skogsbyrån i Ljusdal AB
 • Skogsstyrelsen
 • Specialservice AB
 • Stiftelsen Rovdjurscentret De 5 Stora
 • Stora Enso Skog AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Stöde VVS och Markentreprenad
 • Sune Olsson Åkeri AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Svenska Blount AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Trejon Försäljnings AB
 • TT motor AB
 • Urbanfeeders in Sweden
 • Vianor AB
 • Villaägarna Ljusdal Sveg
 • Vimek AB
 • Walthers Plåt AB
 • Weda Skog AB
 • X-maskiner AB
 • XYZ Trading AB
 • Yamaha Ljusdal
 • Ydre-Grinden AB
 • Åkes Motor AB

Utställande företag 2014

 • John E. Öhrén
 • Aebi Schmidt Sweden AB
 • Agria Djurförsäkring AB
 • Ahlsell Sverige AB
 • Air Liquide Gas AB
 • Andreas Stihl Norden AB
 • Arla Foods
 • Baxi – HS Perifal AB
 • Bil & Maskinfirma Erik Gröning
 • Billerud Korsnäs Skog & Industri AB
 • Bilmetro AB / Volkswagen
 • Bilof – bioenergi och logistikföretag i ekonomisk förening
 • Biltema
 • Biovärme Sverige AB
 • Bole Sverige AB
 • BRP Sweden AB
 • Dina Försäkringar
 • Edel Foder
 • Eldrimner – nationellt resurscentrum för mathantverk
 • Energirådgivarna i Hälsingland
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB
 • Euromaster AB
 • Extuna Produktion AB
 • GF Sweden AB
 • Gjutars Skogsprodukter
 • GLG Maskin AB
 • Gotfire AB
 • Granngården AB
 • Green Expo Roadshow
 • Gårdsby Iglu AB
 • Göma
 • Hako Ground & Garden AB
 • Hammars Verkstad AB
 • Heatweed Technologies AB
 • HestraJob
 • HKL – Höga Kusten Lantbruksservice AB
 • Holmen Skog AB
 • Husqvarna Group AB
 • Hälsinge Foder AB
 • Hälsinglands Klimatservice AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Johans Park & Mark AB
 • Jämt-Maskin AB
 • Järvsö Cykel & Motor AB
 • Kemibolaget Ocean AB
 • KGK Motor AB
 • Landshypotek bank AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin
 • Lean Lantbruk
 • LGL Maskin i Gnarp AB
 • Ljusdals Bilgalleri AB
 • Ljusdals Motor AB
 • Ljusnet AB / Ljusdal Energi
 • Logosol AB
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult AB
 • LRF Mälardalen
 • LRF Samköp AB
 • LRF Värmland
 • LRF Västernorrland
 • LRF Örebro
 • Länsförsäkringar
 • Länsstyrelsen Gävleborg
 • Magasinet Allt om Gården
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinring Dalarna
 • Maskinring Gästrikland
 • Maskinring Z
 • Maskinringen
 • Mellanskog
 • Memira AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Nomaco AB
 • Nordisk Lantbruksimport AB
 • Nytorpcentrum
 • Närljus – Ljusdals Kommun
 • Oregon/Svenska Blount AB
 • Preem AB
 • Radio Gårdsbruk (Radio Ljusdal)
 • Sampo Rosenlew (filial Sverige)
 • Siljan Skog AB
 • Skogsstyrelsen
 • SMA Mineral AB
 • Smart microfiber systems AB
 • SMF Skogsentreprenörerna
 • Specialservice AB
 • SR P4 Gävleborg ”Sök & finn med Hasse P”
 • Staffare AB
 • STIGA/GGP Sweden AB
 • Stora Enso
 • Ståhls Plåt AB
 • Sveaskog Förvaltning AB
 • Svenningsens Maskin AB
 • Svenska Foder AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Teve Kvarn AB
 • Tevsjö Destilleri AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen Traktorvärlden/Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Trygg-Hansa Försäkrings AB
 • TT Motor AB
 • Walker Mowers Sweden AB
 • Weda Skog AB
 • Växa Sverige
 • X-maskiner AB
 • Yamaha Ljusdal
 • YstaMaskiner AB
 • Åkes Motor AB

Utställande företag 2012

 • AB Karl Hedin
 • Abetong AB
 • AGRIA Djurförsäkring
 • Arena Kemi AB
 • Arla Foods
 • Bil & Maskinfirma Eric Gröning
 • Bilmetro AB
 • BILOF – bioenergi och logistiknätverk i ekonomisk förening
 • Biltema AB
 • Biovärme Sverige AB
 • Blomquist rör AB
 • Bosch Värme
 • Brimas AB
 • Dahlia Motor
 • DeLaval Sales AB
 • Dina Försäkringar
 • Distriktsveterinärerna
 • Ecolab AB
 • Ecosyl/TFM Ötå AB
 • EJAAB Pelletsleveranser
 • Energilots 2.0 / LRF Dalarna Gävleborg
 • Energirådgivarna i Hälsingland
 • Eriksson & Co i Sundsvall AB – Traktorförsäljning & service
 • Extuna Produktion AB
 • Farmartjänst & Maskinringen Hälsingland
 • Föreningen Hälsingegårdar
 • Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Finncont Oy
 • Flästa Källa AB
 • Gävleborgs Ridsportförbund
 • GLG Maskin AB
 • Granngården AB
 • Granngården Företag/Nordpost
 • Grolls AB
 • Handelsbanken Skog & Lantbruk
 • Hälsinglands Fordonshistoriker
 • Hälsinglands Sparbank
 • Helsinge Pellets AB
 • HIPPO K9 Sport- & Örtspecialisten
 • Holmen Skog
 • Hushållningssällskapet Dalarna Gävleborg
 • JA Järvsö Mark & Bygg AB
 • Jägareförbundet Gävleborg
 • Järvsö Cykel & Motor AB
 • Korsnäs AB
 • Landshypotek AB
 • Lantmännen Lantbruk
 • Lantmännen Maskin
 • Länsförsäkringar Gävleborg
 • LHS Maskiner AB
 • Ljusdal i Centrum
 • Ljusdals Emballage AB
 • Ljusdals Kommun / Närljus
 • Ljusdals Motor
 • Logosol AB
 • LRF Örebro
 • LRF Dalarna
 • LRF Gävleborg
 • LRF Jämtland
 • LRF Konsult
 • LRF Mälardalen
 • LRF projekt Attraktiv logi för turister i NEDA området
 • LRF projekt Framtidens mjölkproduktion i Dalarna & Gävleborg
 • LRF projekt WäXa med nya grödor
 • LRF Värmland
 • LRF Västernorrland
 • Maskinfirma Bertil Jonssons AB
 • Maskinringen Sverige
 • Mellanljusnans Strömfiskecamp
 • Mellanskog
 • Mollepannan AB
 • MPG Miljöprodukter
 • Munters Europe AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • Net1
 • NIBE / HP Rör och Värme
 • OKQ8 AB
 • Olskims handel ab
 • Oregon – Svenska Blount AB
 • Panasonic Sverigepumpen/Hälsinglands Klimatservice
 • Preem AB
 • Primaskog Nord AB
 • Säkert Bondförnuft / LRF Dalarna Gävleborg
 • Specialservice AB
 • Ståhls Plåt AB
 • Stora Enso
 • Studieförbundet Vuxenskolan Gävleborg
 • Sveaskog AB
 • Svenska Skogsplantor AB
 • Swedbank AB
 • Teve Kvarn AB
 • Thomas Rör AB
 • Thore Boström Maskin AB
 • Tidningen LantbruksMagasinet/Sv Media Docu AB
 • Travmagasinet/Svartpist Publishing AB
 • Växa Sverige
 • Veckebo Såg & Hyvleri AB
 • Vinninga Cementvarufabrik AB
 • Wallbergs Åkeri AB
 • X-läns vallhundsklubb
 • X-Maskiner i Hudiksvall AB
 • XYZ Maskin AB
 • Yamaha Ljusdal