Aktuell utställarförteckning 2020

Aebi-Schmidt Sverige AB

STÄNGMässerbjudande på ny demo (2017) Sopmaskin MSH70 Mässerbjudande på ny demo Traxos 1.2 spridare Mässerbjudande på ny demoplog KLV-28 med Trima/sms fäste. och mycket mer.

A:24

Aebi Schmidt Sweden (fd Broddway AB) levererar produkter och tjänster för underhåll av alla typer av vägar, flygplatser och grönytor. Aebi-Schmidt Sweden ingår i Aebi-Schmidt Group. Läs mer om oss på www.aebi-schmidt.se

B:38

Välkommen till vår monter! Vi kan hjälpa dig med försäkringar för sällskapsdjur, häst, lantbruksdjur & grödor.

A:26

Allt om Gården - Lantbruksmagasinet Tidningen där ni når de aktiva skogs- och lantbrukarna i Sverige

B:09
A:12
C:33

Bamsesågen /Jm:s Plåt & Mek

STÄNGBoka ditt sågverk under mässan och spara tusenlappar! Besök vår monter för mer information!

STÄNGDemonstrationer av Bandsågverk, Kedjesågverk och Timmerfräsen med dubbla kuttrar!

A:09

Vår specialitet är småskaliga sågverk, vi har kedjesågverk och bandsågverk som passar proffs som hobbysågare!BAMSESÅGEN och LUMBERLINE är våra egna svensktillverkade sågverk. Vi är svensk representant för professionella sågverket TRAK-MET.

A:37
C:27

Biobränslekompaniet Mellansvenska AB

STÄNGMÄSSERBJUDANDE! KÖP 18 RUNDBALAR LANTBRUKKSTRÖ, FÅ EN BAL GRATIS.

STÄNGTävla och vinn en rundbal spån genom att svara på frågor i vår monter

A:47

Sortering, sönderdelning, transport och handel med sågverkens sidoströmmar. Försäljning av täckbark, flis och halm samt pressning och försäljning av spån, strömix, strötorv i rundbal och lösvikt

B:26
B:04
A:23
A:13

Dina Försäkringar

STÄNGVi bjuder alla besökare på en gratis brandfilt. Gäller så länge lagret räcker. Vi ses! /Dina Försäkringar

A:28

Bjuder alla besökare på en gratis brandfilt (så långt lagret räcker). Vi har de nöjdaste kunderna inom sak- & djurförsäkring enligt SKI. Med över 250 år i ryggen har vi erfarenheten & kunskapen att ge dig det försäkringsskydd du behöve

A:40

SKYFOREST AB DINA ÖGON I SKOGEN I 100-TALS ÅR HAR VI SKÖTT VÅRA SKOGAR MED DEN SENASTE TEKNIK SOM FUNNITS TILL HANDS VI VILL VISA ER HUR DEN SER UT IDAG

C:03
B:30

Elektra i Hälsingland AB

STÄNGERBJUDANDE!! Växelriktare, solpaneler, energilager, hemlarm, belysning samt elbilsladdare. Mer info i vår monter.

STÄNGVar med och tävla om RABATTCHECK vid installation av någon utav Elektras tjänster. För att delta: Kom till vår monter (B27) så kan vi surra lite över en kopp kaffe, sedan fyller du i ett offertformulär. Enkelt!

B:27

Elektra är ett ledande företag inom elteknik. Vi förser kunder i hela landet med en alltid uppdaterad kompetens inom elinstallationer, grön energi, automation, tele, data och säkerhet. Låt oss göra jobbet, tryggt och säkert för dig!

Medutställare
A:27
B:36
B:09

Välkommen att se MOWI kranar och vagnar! Mowi skogsvagn är byggd för hård skogsterräng med en parallellkran med unikt rörelsemönster som gör att du kommer högt över lasset, långt ner i sluttningar med en oöverträffad snabbhet.

Gotfire AB

STÄNGVi säljer ut några av våra visningsexemplar till rabatterade priser. Det kommer att finnas t ex värmepannor och kaminer i montern.

STÄNGVi diskuterar olika lösningar för värmesystem. Vilken värmelösning är bäst för dig utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi visar värmeutrustning för bioenergi, varav vissa produkter visas i drift.

B:29

Gotfire levererar kompletta värmesystem för bioenergi. Vi har agenturen för Österrikiska KWB som tillhör de absolut bästa på marknaden. Vi tillverkar olika modeller av nyckelfärdiga panncentraler för snabb, smidig & miljövänlig värme.

B:02

Holmen Skog AB

STÄNGErbjudande på skogsbruksplan.

STÄNGDelta i vår tävling. Vi bjuder också på glass, kaffe och dryck.

B:07

Låt oss hjälpa dig till ett tryggare, enklare och mer glädjefullt skogsägande. Kom och prata skog och skogsbruk med oss.

Horseweb Scandinavia AB

STÄNGHORSERAIL Det unika staketet med spännfunktion

STÄNGwww.horserail.se

A:32

HORSERAIL Gör det rätt från början

A:01
B:05

JEMT Vatten och Värme hjälper dig med allt inom uppvärmning för både den stora och den lilla fastigheten, med fokus på kundens behov och önskemål och fastighetens förutsättningar.

JN Solar AB

STÄNGKom förbi vår monter och ta chansen att vinna en solpanel samtidigt som vi kan snacka om solenergi! För att delta i utlottningen fyller du i vårt offertformulär på plats. Varmt välkommen till vår monter, vi ser fram emot att träffa dig!

B:22

Vi hjälper dig att satsa på framtidens energikälla! Sedan starten 2010 har vi installerat solcellsanläggningar till alla typer av fastigheter, lantbruk, BRF och företag. Vill du veta mer om våra hållbara lösningar? Välkommen förbi!

C:14
A:23
B:20
A:07
B:14
A:45

Vi kommer visa upp bland annat; Traktorer från Valtra & Fendt Skogsvagnar från Moheda, Kättingröjare från Ilsbo. Väl mött i vår monter

B:36
-
B:40
A:31

LRF - Lantbrukarnas Riksförbund

STÄNGDe 100 första som besöker oss respektive mässdag får en liten gåva.

STÄNGHållbarhets QUIZ för vuxna och barn. Priser lottas ut båda mässdagar bland alla som svarar på frågorna i Quizet.

C:04

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, en intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. Prata med oss om Skog, Viltskador, Vatten, CAP, studiecirklar. mm.

C:06
C:07

För ett tryggt och attraktivt Gävleborg i hållbar tillväxt.

Länsstyrelsen Gävleborg

STÄNGGävleborg är Sveriges skogsrikaste län och vi har en lång historia av brukande i olika former. Gävleborgs skogsprogram består av 18 prioriterade områden som berör olika delar av sektorn. Nu ska vi gå från ord till handling och därför efterlyser vi inspel till vad företag, organisationer, myndigheter m.m konkret kan göra och vad vi tillsammans kan göra för att realisera skogsprogrammet. Så tag chansen att vädra dina funderingar och ideér med oss! Du kan se skogsprogrammet i sin helhet på följande sida: https://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/natur-och-landsbygd/skogsprogram.html Skogsprogrammet har tagits fram i bred samverkan med aktörer i länet, med Länsstyrelsen Gävleborg, Skogsstyrelsen samt Region Gävleborg som samordnare.

STÄNGTill vår monter kommer ni och tar en kopp kaffe och samspråkar kring skogsprogrammet och är varmt välkomna att delge era tankar kring hur vi konkret ska jobba med de 18 prioriterade områden i Gävleborg.

C:12

GÄVLEBORGS SKOGSPROGRAM!Under andra kvartalet år 2021 så har Gävleborgs skogsprogram antagits politiskt och lanserats, nu ska vi gå från ord till handling. Har du en idé eller är bara nyfiken? Kom då förbi vår monter!

A:14B
B:11

Skonsammare första- och andragallring, utan stickvägsnät. Malwas skogsmaskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog och orsakar sällan eller aldrig markskador. Välkommen att besöka oss på Mittia monternr B:1

B:16
A:42
B:19
A:21
A:30
B:33
A:25
A:05

Norrhälsinge skogsägareförening är en lokal, prisdrivande förening med medlemmarnas bästa för ögonen. Vi är verksamma i Hudiksvalls, Nordanstigs och Ljusdals kommuner med kontor i Bergsjö och Ljusdal. Välkommen till oss för rådgivning!

A:06
B:46

Plastskivor av 100% återvunnen plast. Absorberar inte fukt, vatten eller urin. Enkla att hålla rena, bra hygien. Används bl.a. till stallinredning, spolspilta, sparkskydd, väggar i ridhus, golv till hästtrailer, foderboxar, grisstior m.m.

A:04
B:21

Reipal AB

STÄNGBeställningar och köp under mässan: -15% rabatt

A:36

Vi är marknadsledande på trädfällriktare. Vi tillhandahåller 6 modeller med lyftkraft från 1500 Kp till 3600 Kp. Fällriktarna har flera finesser såsom fungerande säkerhetsvev, vikbart vevhandtag, vridbar klo, långt utskjut,max längd 270 cm

RexNordic Sweden Ab

STÄNGKom och besök oss och se hur fantastiskt smidigt Airrex infravärmaren fungerar

A:20

Rex Nordic Group är Nordens ledande importör och utvecklare av dieseldrivna infrarödvärmare och mobila kylapparater. Vi tillverkar även egna badtunnor, Rexener, som kan värmas upp med både diesel och ved.

Rundvirke Skog AB

STÄNGFörutom information om Rundvirke Skogs verksamhet och vad vi kan erbjuda dig som skogsägare med bla våra specialsortiment bjuder vi på lättare förtäring samt trevlig underhållning. Så passa på och kom och träffa oss i monter A35

A:35

Rundvirke Skog förser alla bolag inom Rundvirke Industrier med högkvalitativ specialråvara. Vi söker långsiktiga samarbeten med dig som är skogsägare där vi förutom virkesaffärer erbjuder tjänster inom det mesta som rör ditt skogsinnehav.

A:16

SCA Skog AB

STÄNGVi har ett fint erbjudande till dig som skogsägare.Välkommen in till vår monter så berättar vi mer!

STÄNGVåra virkesköpare berättar om vår verksamhet och vad vi kan hjälpa dig som skogsägare med. Är du nyfiken på hur det är att köra en skördare? Kom in till oss och provkör vår skördarsimulator! Norrplant finns också på plats, och dessutom vår entreprenör Hindrix som visar upp en av sina skogsmaskiner. Vi bjuder på kokkaffe, saft, och godis. Välkomna till vår monter!

B:41

SCA Skog erbjuder skogliga tjänster till dig som äger skog - för ett lönsamt och hållbart skogsbruk. Vi finns nära dig med lokalkontor i Ytterhogdal, Ljusdal, Hudiksvall och Söderhamn. Välkommen att kontakta oss!

B:41

NorrPlant är SCAs plantverksamhet och består av Bogrundet och Wifstamons plantskolor i Timrå. Varje år odlar vi över 100 miljoner skogsplantor med dokumenterad hög kvalitet och god växtkraft.

B:29
A:22
B:16
B:19
C:31
C:15

Hos SPECIALSERVICE AB och på livsmedelsmaskiner.se hittar du maskiner för småskalig livsmedelsproduktion. Berednings- och förpackningsmaskiner för kött- och chark, fisk, grönsaker och ost. Service och reservdelar.

D:01
B:28

Vi tillverkar egen fliseldning. Ugn, skruvar och förrådsbotten. Vi kan kundanpassa då vi bygger allt själva. Säljer även KMP´s pelletskaminer. Både för skorsten och utan !!

A:38
Medutställare

Svensk Avloppsrening AB

STÄNGKom förbi och låt oss berätta mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa just dig utefter dina behov!

A:51

ENSKILT AVLOPP? VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN! Trygga miljösmarta lösningar för alla behov såsom minireningsverk, BDT, oljeavskiljare, regnvattenåtervinning mm. Välkommen att hälsa på oss i monter A:51!

A:38
B:24
—-
B:18
B:12

Med miljö och tekniskt innehåll i framkant har vi optimala produkter till skogsindustrin, såsom maskinsvärd, märkfärg och sågkedjevätska

A:11

Terri är en liten, smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Det låga marktrycket gör den särskilt lämpad för arbete i våtmarker och känsliga marker. Kom och se alla nyheter i vår monter A

Teve Kvarn AB

STÄNGVi kommer ha xtra bra priser på: EDEL Mineral strö Yes Box Kalk SMA

B:30
A:15

Vestelli erbjuder ett komplett produktsortiment på BDT-avloppsvattensystem, som är opartiskt testade och utvecklade för nordiskt klimat. Välkomna till vår gemensamma monter A14 med Watersystems och lokala återförsäljaren Enava AB!

C:02
A:14
E:01
A:19