Aktuell utställarförteckning 2018

B:76

4evergreen är ett framgångsrikt företag som inriktar oss på avloppsrening för såväl enskilda hushåll som större samhällen och industrier. Våra tre största produkter är 4evergreen minireningsverk, Markbädd på burk samt BDT på

A:44

A1 Staff förmedlar arbetskraft i form av egna företagare från EU-länder inom branscher så som lantbruk, skogsbruk och växthusbranschen i hela Sverige. Arbetskraften är en bra och kostnadseffektiv lösning både vid korta & längre uppdrag.

B:48
P:07

Försäkringar för djur och grödor

H:01
A:27
P:20
A:14
B:12

Atv Vision Nordic AB - Din leverantör av tillbehör och reservdelar för din atv och utv.

Bamsesågen/JM:s Plåt & Mek AB

STÄNGBesök vår monter för att ta del av fördelaktiga mässerbjudanden!

STÄNGDemonstrationer av sågverken Bamsesågen och Lumberline sker kontinuerligt i montern!

A:11

Bamsesågen – Ett flexibelt sågverk! Välj mellan Kedjesåg, Klingsåg & Timmerfräs. Ett svensktillverkat sågverk som passar alla, hobbysågare som proffs! Vi visar även Lumberline bandsågverk, skogsutrustning och timringsverktyg. V

A:72
B:56
A:36
P:10
B:74
A:76
A:52
P:08
P:13
B:70
B:58
A:32
A:74
P:15
P:19
A:33 + B:46
P:09
A:05
A:39
B:62
H:15
A:62
B:13
H:02

BEMER har verkande effekt mot 80% av alla sjukdomar, tex artros, diabetes, utbrändhet, trötthet mfl. En behandling tar 8 minuter och har effekt i 12-15h. Mina levervärden gick från kritiskt höga till normala på 3 månader. Kom och tes

Holmen Skog AB

STÄNGMissa inte din chans till ett unikt erbjudande på en skogsbruksplan hos Holmen. Besök oss i montern för mer information.

STÄNGBåda dagarna kl.11.00 och 14.00 har du chansen att lyssna till våra föredrag med temat "bedömning av brandskadad skog och föryngring av brandfält". På fredagen är det David Rönnblom, Holmens brandexpert, som berättar och på lördagen kommer Miriam Nordh, en av Holmens skogsbruksexperter, och håller samma föredrag. Vi har ett begränsat antal sittplatser

B:10

Att äga skog är ett långsiktigt projekt, där rätt beslut, från återväxt till slutavverkning, ger dig fördelar och din skog högre värde. Ditt viktigaste verktyg är skogsbruksplanen. Besök oss i montern så berättar vi mer över

A:01
A:46
A:38
B:14
A:40
A:08
A:16
A:29
P:18

Med hjärtat i Jämtland hämtar vi vår drivkraft från naturen omkring oss. Här finns gott om förnybar energi från skog, vind, vatten och sol. Funderar du på solceller eller laddlösningar för elbil, kom gärna förbi vår monter!

P:12

Kinetic en kraftfull miniskotare byggd för tuffa tag. NYHET Kinetic T8 kommer att visas som kombimaskin med skördaraggregat.

B:17
A:49
A:49
B:26

LHS Maskiner importör av Case IH lantbruksmaskiner.Vi har flera mässerbjudanden i vår monter. I montern visar vi upp traktorer, pressar, Kubota enreprenadmaskiner samt produkter från Närlant. Varmt välkommen till monter B:26

B:24
P:19
A:37
A:03

LRF Dalarna / LRF Gävleborg

STÄNGVi delar ut "knappar" med olika valbudskap, t.ex. "STOLT skogsägare", "Landsbygden LEVERERAR" och "Framtiden VÄXER på åkern och i skogen". Kom och välj en knapp med det valbudskapet som är viktigast för dig och fäst den sedan på jackan, väskan eller annat lämpligt ställe. För dig som ännu inte är LRF medlem, men som tecknar ett medlemskap på mässan så finns fina välkomstgåvor att välja bland! Kom och fråga oss så berättar vi mera om medlemskapet. "Först till kvarn" gäller båda våra erbjudanden, så vänta inte för länge med att besöka vår monter!

STÄNGSka du välja gymnasium i vinter, fortsätta att utbilda dig på högskolan eller är du nyfiken på att byta karriär? Hos kan du se hur en dag som lantbrukare, skogsmaskinförare eller växthusodlare kan se ut. Kom till vår monter och träffa LRF Ungdomen som hjälper dig att testa våra VR-glasögon där du får se en kort film i 3D format. Från att stå i vår monter på mässan "förflyttas" du snabbt in i ett växthus, till hytten på en skördare eller in i en kohage.

P:04

Kom till oss och träffa förtroendevalda & personal. Fokus ligger på "jobben, maten och klimatet" som är LRFs valbudskap. Testa våra VR-glasögon och välj en "knapp" med det valbudskap som är viktigast för dig.

P:06
P:04

Länsförsäkringar

STÄNGKom och prata försäkring med oss. Delta i vår tipstävling och vinn fina priser.

P:05

Som försäkringskund hos oss har du ett gott skydd om olyckan skulle vara framme. Med mer än 160 års erfarenhet av försäkringar vet vi var riskerna finns och hur man bäst förebygger och skyddar sig emot skador - nu och i framtiden.

A:50
P:01
B:02
A:18
P:17

TA UT RIKTNINGEN I DITT SKOGSÄGANDEGenom att ringa in målsättningen med ditt skogsägande och analysera nuläget sätter Meraskog en vass strategi och genomför sedan rätt aktiviteter.

B:22

Metal-Fach - en polsk tillverkare av maskiner för lantbrukare och entreprenörer sedan 1989. Fabriksförsäljning av egna produkter startade i Sverige 2014 med huvudsätet i Åkersberga. Vi levererar våra produkter fraktfritt i hela Sve

A:80

Mittx, för att se och synas!Vi tillverkar och säljer ljusbågar för entreprenad och lantbruksmaskiner. Bågar för arbetsbelysning med en snygg design med inbyggda varsel- och positionsljus. Alla bågar är modellanpassade för ett enkelt och snabbt montage. Nyhet! Finns idag att få med paketlösningar för ytterligare arbetsbelysning och ledljusramp.Finns idag till alla större märken och modeller.

B:66
B:80
B:28
A:30

MPG Miljöprodukter AB tillverkar och monterar behållare för lagring av gödsel, vatten mm. Kan även användas till fisk/kräft odlingar samt till brand och bräddningsdammar mm. Vi tillverkar och monterar även spänntak till betongbeh

B:82
H:15
A:56
A:31
B:78
A:13
B:24
B:16

Oregon® är en ledande tillverkare av svärd & sågkedjor till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

A:04
P:03
A:78
A:64
A:47
P:01

Rundvirke Skog AB

STÄNGPassa på att besöka vår moter A45 där vi visar och berättar om våra specialsortiment som exempelvis Stamblock, Octostolpar och stora furustolpar. Våra virkesinköpare och virkesutsynare finns på plats och berättar mer om de tjänster vi har att erbjuda dig som skogsägare! Passa även på att vara med på utlottningen av ett snyggt och användbart jakttorn gjort av Octostolp.

STÄNGRundvirke Skog deltar i årets Mittiamässa. Där avser vi att belysa för skogsägaren, fördelen med att optimera uttagen av specialsortiment i avverkningen. Detta oavsett om man gallrar eller slutavverkar. Vi visar samtidigt några exempel på vad det kan bli för slutprodukter av din skog.

A:45

Vi är fullserviceföretaget med öga för din lönsamhet! Vårt tänkt kring kvalitetsskogsskötsel och uttag av specialsortiment innebär att varje fällt träd utnyttjas till fullo för att du skall få ut så mycket som möjligt av din

Rylander Bil AB

STÄNGVälkommen att besöka oss i vår monter för att ta del av fantastiska mässerbjudanden!

STÄNGVi vill ge dig som kund möjlighet att provköra våra medtagna modeller - till din hjälp kommer vår kunniga och engagerade personal Kjell och Mikael finnas på plats

A:07

Rylander Bil i Sundsvall är en fullserviceanläggning för transportbilar, lastbilar och personbilar från Mercedes-Benz. Under Mittia kommer vi att presentera det senaste modellutbudet från transportbilar med X-Klass och Nya Sprintern!

B:38
B:42
B:64

SEB

A:12
B:30
A:18
A:02

Skogma - Skogsmateriel Nordforest AB

STÄNGMässerbjudanden kommer på Norwood bandsågverk, Sågskyddskläder, skogsverktyg m.m.

STÄNGHos oss kommer du att få se ett urval av vårt sortiment. Demo av Norwood bandsågverk m.m.

A:21

Skogma - Skogsbrukarens varuhus. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av produkter för skogsbruk, jakt, fritid, arborist, maskin och entreprenad. Vår kunskap och bredd - Er fördel sedan 1926!

B:08

Se skogen i ett nytt perspektiv i nya dimensioner med hjälp av SKYFOREST AB. Analyser, presentationer och redovisning för ditt skogsbruk, för Ert system, med VÅRA ögon.

Smartab Hi-Tech Chemicals AB

STÄNGMässerbjudanden på vårt nya produktsortiment för Jord & Skog!

A:35

PRODUKTNYHETER FÖR LANTBRUK!Smartab/Autosmart lanserar en helt ny produktserie med kemikalier speciellt anpassade och framtagna för lantbruk och entreprenad! Välkommen till vår monter och prata avfettning, tvättprodukter och rengöri

P:11
P:18
H:03
A:68
A:58

Vi har egen tillverkning av fliseldningsutrustning. Tex ugnar, förråd, skruvar mm. Detta gör att vi kan anpassa anläggningen efter behov. Vi säljer även KMP pelletskaminer som man kan få utan skorsten !

Sveaskog Förvaltning AB

STÄNGKom och se hur du kan vinna en takbox av oss

STÄNGTräffa våra experter på föryngring och virkestillredning

A:10

Kom och prata virkesaffärer och plantor i vår monter A:10

A:10
A:06
P:14
A:64
A:33
B:40
B:09

Tatec Forest AB är ett företag som arbetar med produkter till skogsindustrin. Idag leverera Tatec maskinsvärd, smörjmedel och märkfärg till skogsindustrin. Vi ser fram emot alla möten med er i vår monter. Välkomna!

P:15
A:29
B:50

Tidningen SKOGEN

STÄNGSom mediepartner till mässan kommer du få extra attraktiva erbjudanden som hjälper dig i ditt skogsbruk.

STÄNGSom mediepartner till mässan arrangerar tidningen SKOGEN "seminarier" under parollen "Ett lönsamt skogsbruk".

A:12

SKOGEN - En oberoende tidning utgiven av Föreningen Skogen som verkar för god skogs- och naturvård. Våra enda uppdragsgivare är läsarna. Vi vill väcka nyfikenhet, granska, ge nya impulser och skapa nytta – målet är nöjda och akt

A:41

Traktor Power

STÄNGPrenumerationserbjudande och försäljning av filmer/böcker samt tröjor.

A:27

Traktor Power är landets första, största och häftigaste traktormagasin. Här möter du amerikanska jättetraktorer, de grymmaste grävmaskinerna, 1950-talets kultmaskiner och skogens pionjärer.

B:15

VEGATOL – tillverkare av biologiskt nedbrytbara smörjmedel : oljor till motorsågar, hydrauloljor, smörjfett, oljor till två- och fyrtaktsmotorer, rengöringsmedel samt andra oljor avsedda för skogsutrustning.

A:70

Vermeer Viking är återförsäljare för det amerikanska företaget Vermeer:s maskiner. Vi saluför bland annat flishuggar, stubbfräsar, redskapsbärare, biokrossar och mycket mer.Kom inom och besök oss på årets Mittia Gård & Skog

A:17
P:02

Virkesbörsen är en digital marknadsplats för virke där skogsägare bekvämt och gratis kan ta in anbud på sina avverkningar. Som virkesköpare får du en notis när det finns virke till salu i din region och lämnar enkelt anbud direkt

P:04
A:26
A:23
B:03
A:24

En komplett leverantör av inredning, tillbehör & stallbyggnader för Häst & Nöt. Kontakta oss, vi hjälper dig projektera ditt stall. Med över 70 år i branschen vet vi vad som krävs och hur viktigt det är att det går att lita på u

P:22