Välkommen till Mellanskog Skogsägarna på Mittia: Gård & Skog 2024 - vi bjuder på fri entré, värde 150 kronor!

Tack för att du väljer att vara vår gäst på mässan och i vår monter. Varje eBiljett är giltig enbart under den valda mässdagen. Skapa en eBiljett per dag om du vill besöka mässan båda dagarna.

För Dig som inte vill ha fri entré genom eBiljett finns möjligheten till betald dagentré via kort/kontant/swishbetalning 150 kr vuxen och 50 kr under 18 år vid mässans entréer.

För att kunna ge dig en giltig personlig eBiljett behöver vi några uppgifter från dig. Genom att du fyller i formuläret ger du oss och Mittia Event AB ditt samtycke till att hantera dina uppgifter. Vi som bjuder in och Mittia Event AB kan komma att skicka dig information och erbjudanden gällande mässan. De uppgifter du uppger lämnas ej vidare till annan part. De uppgifter vi har om dig kommer att raderas senast efter 30 månader.

Skapa din entrebiljett

Varje eBiljett är giltig enbart under den valda mässdagen. Skapa en eBiljett per dag om du vill besöka mässan båda dagarna.

( Varje biljett kräver en unik e-postadress )

När du klickar på knappen så skapas din eBiljett och vi uppmanar dig att omgående skriva ut den och ta med den till mässan (eBiljetten är också skickad till din e-postadress, säkerställ att den inte hamnat bland skräppost och kontakta kansli@mittia.com om den inte kommit fram inom kommande 4h).