Mässa där de ledande leverantörerna visar de senaste nyheterna. Klicka här för mer info!

Kompetensutvecklande föredrag och seminarier från branschorganisationer, myndigheter och leverantörer. Klicka här för mer info!

IHOP MED BRANSCHORGANISATIONER OCH DE LEDANDE LEVERANTÖRERNA, FORTSÄTTER VI BYGGA NORRA SVERIGES ÅTERKOMMANDE MÖTESPLATS FÖR BESLUTSFATTARE OCH YRKESANSTÄLLDA INOM GRÖNYTOR, FASTIGHETER, ANLÄGGNINGAR OCH VÄGAR!

 

Branschorganisationer och utställare bjuder in!

De medverkande på Mittia: Park & Gata bjuder in dig som ansvarar eller är yrkesverksam med grönytor, fastigheter, anläggningar och vägar hos:

• Privat och offentlig fastighetsförvaltning
• Privat och offentlig vägförvaltning
• Privat och offentlig grönyteförvaltning
• Kyrka- och kyrkogård
• Privata och offentliga anläggningar och miljöer

Mittia: Park & Gata erbjuder värdefulla mötesdagar med kompetensutvecklande föredrag och seminarier, mässa där de ledande leverantörerna visar de senaste nyheterna och innovationerna för fordon, maskiner och övrig utrustning eller tjänster. Sist men inte minst – erfarenhetsutbyten, samtal och diskussioner med likasinnade.

Ihop med Svenska Kyrkan, Energi- och klimatrådgivarna och Maskinring Norrland som partners och föredragshållare samt tjugo av de ledande leverantörerna i branschen som utställare, genomförde vi den första Park & Gata branschdagen den 18 augusti 2022. De flesta lämnade med en positiv magkänsla och ambition att fortsätta etablera Ljusdal och Mittia: Park & Gata som återkommande gemensam mötesplats i denna bransch för Norra Sverige/Södra Norrland.