KONTAKTA OSS OM ERT INTRESSE!

Vi utvecklar Norra Sveriges årliga mötesplats – sommarsäsong som vintersäsong – för beslutsfattare och utövare av gata- fastighet- och grönyteförvaltning!

 

Samarbetspartners och utställare bjuder in!

Mittia, våra samarbetspartners och utställare, bjuder in dig som ansvarar eller är yrkesverksam med gator och/eller grönytor hos:

• Privat och offentlig fastighetsförvaltning
• Privat och offentlig gatuförvaltning
• Privat och offentlig grönyteförvaltning
• Kyrka- och kyrkogård
• Privata och offentliga anläggningar

…till värdefulla mötesdagar med kompetensutvecklande korta seminarier, visning samt demo/prova-på av de senaste innovationerna bland maskiner och övrig utrustning eller tjänster OCH sist men inte minst – erfarenhetsutbyten, samtal och diskussioner med likasinnade. Vår ambition är att etablera dessa branschdagar som en årlig aktivitet – inför säsong med fokus på barmarksförhållanden varvat med inför säsong med fokus på vinterförhållanden.

Ihop med Svenska Kyrkan, Energi- och klimatrådgivarna och Maskinring Norrland som partners och föredragshållare samt tjugo av de ledande leverantörerna i branschen som utställare, genomförde vi den första branschdagen den 18 augusti 2022. De flesta lämnade med en positiv magkänsla och ambition att fortsätta etablera Ljusdal och Mittia: Park & Gata som återkommande gemensam mötesplats i denna bransch för Norra Sverige/Södra Norrland.