Styrkebesked från Mittia: Skogstransport – mässa med världspremiärer!

Den tionde upplagan av Nordens största mötesplats inom skogstransportbranschen; Mittia: Skogstransport genomfördes den 18-19 augusti. ”Världspremiär” blev den röda tråden under årets mässa där kanske framförallt Scanias och Atrans lanseringar var de som stack ut mest bland alla nyheter som de 130 mycket nöjda utställarna visade upp.

Det blev nytt rekord och därmed världspremiär på sitt sätt för antal besökare under mässans fredag då 2 850 personer tidigt passerade in genom mässans entréer. Som vanligt besökare med dialekter från alla skogstäta regioner i Sverige. Flertalet bussar anlände med besökare från framförallt Finland, Norge och Åland.

Det var även världspremiär i mässans historia för två dagar med regnväder. Henrik Bruveris & Stefan Färlin som båda projektleder Mittias mässor säger: ”Vi ser det som ett styrkebesked att mässan bevisat stå sig så stark trots årets väderutmaningar. Vi är oerhört stolta för att mässans totala besöksantal hamnade på 5 300 personer, att mässan har utställare som håller en så hög professionell nivå gentemot besökarna trots vädret och att vi med våra medleverantörer med alla, mer eller mindre, tillfälliga funktioner på mässområdet kunde upprätthålla en så pass hög nivå. Mittia konceptet innebär att vi gör lagom stora mässor tillsammans med utställarna. Vi lyfter in ett personligt bemötande och hantering i allt från de fri entré biljetter som utställarna delar ut till besökare under hela våren och sommaren, till människorna som utställarna och besökarna möter från vår organisation under våra mässor. Detta gör att vi står oss starka även gentemot mässor som arrangeras av de stora mässbolagen”. Den nya satsningen på särskilda områden för demo/tävlingar samt provkörning var också en succé och något mässan planerar utveckla ännu mer.

Den 24-25 augusti 2018 arrangeras Mittia: Gård & Skog för fjärde gången. Mässan som vänder sig mot gårds- och skogsägare samt yrkesfolk inom gröna näringar är på god väg att bli den stora återkommande mässan i hela Mellansverige. Ett flertal av de större leverantörerna och flera av utställarna från Mittia: Skogstransport har redan aviserat sitt intresse till ett deltagande. Nästa Mittia: Skogstransport planeras till fredag-lördag 16-17 augusti 2019.

Ladda hem pressbilder här.

För kontakt gällande mässan:
Henrik Bruveris, Mittia Event AB, henrik@mittia.com, 0651-211 90

Den renodlade fackmässan för hela skogstransportbranschen!

I skogen. På väg. Vid industri och terminal.

2017 är den tionde mässan sedan starten 1999.

Idag anser många att mässan är den viktigaste mötesplatsen inom hela branschen!

Camping i Ljusdal

camping-987707_1280

Läs mer på Ljusdalscamping.se

Ställplatser nära området

I Ljusdal - mitt i en av de mest skogstäta regionerna i Sverige, arrangeras vartannat år den mässa som många inom skogstransportbranschen anser vara den viktigaste mötesplatsen, Mittia: Skogstransport! Alla utställare har det gemensamma behovet att visa upp de senaste, mest kvalitativa och kostnadseffektiva lösningarna. Här möts yrkesmänniskor.

Boka monter