Gilla Mittia: Skogstransport på Facebook

 

Utställande företag 2015

Mässkarta Mittia: Skogstransport 2015
Klicka på bilden för att öppna/skriva ut

Monter: E:15 
alucar
Monter: G:11 
arbetsbelysning-nu
Monter: D:07 
aromdekor
Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue®, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet. Arom-dekor Kemi erbjuder även ett brett sortiment av specialkemikalier för olika ändamå 
Monter: E:12 
atrans
Monter: E:28 
bergs-fegen
Bergs Fegen är Sveriges enda stora renodlade timmerbilspåbyggare. Vi erbjuder en helhetslösning från ett enda ställe, där även kranaffären med Fegenhytten är en stor del av affären, vilket gör den mer unik! 
Monter: E:31 
bevola
Monter: E:13 
bodenslap
Monter: E:07 
bruks
BRUKS Mobile Chippers konstruerar, tillverkar och säljer mobila flishuggar. Huggarna monteras på lastbilar eller skotare. Vi har ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebart bränsle.  
Monter: B:04 
car-o-liner
djuras
Vi på Djurås Verkstad AB har i 46 år tillverkat och sålt SLIREJ sandspridare. Produkten ger dig möjlighet att själv lägga sand framför drivhjulen då halkan infinner sig. Välkommen till vår monter E:11 för mera information. 
ecobransle_100x38px3
I takt med ett ökat miljömedvetande ökar kravet på miljövänlig och klimatsmart körning från kunder och beställare. Ecobränsle är marknadens renaste biodiesel framställd av svensk närodlad raps. Med Ecobränsle minskas CO2 utsläppen med +66%. 
Monter: G:11 
entrax
Vi tillverkar och säljer modellanpassade ljusbågar till Entreprenad- och Skogsmaskiner. 
Monter: E:33 
istrail
Monter: F:10 
exte
Monter: A:08 
finskakillar
Fordonsoptimeringar, fordonsdiagnostik 
Monter: C:01 
fordonsmateriel
Vi levererar BPW axlar och tillbehör från marknadsledande leverantörer inom transportbranschen. På mässan kommer vi att visa BPW axlar och fjädringssystem, Rockinger kopplingar, Jokon belysning, HBN skärmar, Alcoa fälgar och Goodyear hjul. 
Monter: F:18 
frosshammar
Monter: E:02 
ftg-forest
Monter: D:18 
gnotec
Monter: G:13 
gripen-wheels
gronlunds
Ett av landets största utbildningsföretag inom transport, maskin och väg. Hos oss kan du som yrkesförare ta alla dina körkortsbehörigheter, certifikat och obligatoriska grund- eller vidareutbildningar – på mer än 20 orter i Sverige. 
gummiservice
Däckgrossist på tunga last. Regummeringar & Nydäck, Levererar allt ifrån Michelins slitbanor till Marangonis Ringtread. Samt en del egna Varumärken. (PUMA & NÄCKEN DEEK) Mässerbjudanden Kommer finnas på plats . 
Monter: B:02C 
hammars
hassela
Välkommen till HSP Gripen! Hos oss hittar du ett femtiotal gripmodeller – och vi menar att du inte hittar ett liknande utbud av kvalitetsgripare någon annanstans. Vi har en grip för varje situation. 
Monter: F:06 
hiab
Monter: E:05 
hinz
Monter: E:14 
hjelms
Hjelms är Alucar’s största återförsäljare i Sverige. Vi har unik applikationskunskap för alla kranfabrikat, hytter, reden och avställare i marknaden. Vi erbjuder multifunktionella lösningar som ger ökad flexibilitet och konkurrenskraft. 
Monter: E:24 
hultdins
Monter: B:05 
hydroscand
proman
Industrigrossisten Proman AB har en konkurrenskraftig produktmix av yrkeskläder, skyddsutrustning och profilplagg till proffs. Vi erbjuder våra kunder trygghet, kvalitet och leveranssäkerhet. Välkommen till oss! 
idg-tools
Industriverktyg IDG-Tools AB är Skandinaviens största verktygsföretag med rullande utställningsbilar. Vårt produktprogram omfattar: handverktyg, maskiner, verkstadsutrustning. Vi erbjuder våra kunder trygghet, kvalitet och leveranssäkerhet. 
Monter: D:15 
intermercato
Monter: D:33 
jpsteknik
kilafors
Kilafors är Sveriges största tillverkare och har det mest kompletta produktprogrammet. Vi erbjuder pålitliga släp och flispåbyggnader, anpassade för nordiska förhållanden.  
Monter: E:10 
laxo-mekan
Monter: B:02B 
lucendi
Monter: T:11 
lyson
Specialister på belysning till alla sorters fordon. Allt från färdljus och arbetsljus till backljus och varningsljus! 
Monter: C:12 
malux
maskinservice-bergqvist
Timberman Separatlastare 
Monter: E:30 
maxicap
Monter: E:36 
michelin
motorrenovering
Renovering av motorer Last & Entreprenad / Skog, Vi har även utbytes toppar / motor till Nissan king Cab Mitsubishi L200 m,m Mer info på hemsida WWW.motorrenovering.se  
Monter: D:22 
mvb
Monter: F:09 
nch
nds
Vi är återförsäljare av AUTOCOM diagnosutrustning i Sverige & Norge. Kom inom oss och prata fordonsdiagnos under mässan // VH Krister 
Monter: D:10 
nicnac
Monter: F:13 
nordea
Monter: E:29 
narljus
Monter: C:02B 
okq8
Vi kommer att representeras i OKQ8 montern av lokala mackägaren Stefan, Företagssäljare Christoffer samt ansvariga på distrikt Norr. Välkomna! 
olsbergs
Olsbergs är en ledande leverantör av elektro-hydrauliska styrsystem till skogskranar. Vi visar vår nya generation hydraulventiler, Q-serien och ny lösning för styrelektronik. Kom och provkör vår minikran med Q-ventiler och radiostyrning. 
Monter: F:12 
op-hoglunds
Vi visar timmerbilar, timmervagnar, timmerkranar, flisbil, flisvagn och SMEMAX byggnation för maskintransporter mm Kom och se våra nyheter. 
Monter: E:06 
Monter: C:12 
orbigo
Monter: C:08 
pt-verktyg
Monter: T:01 
parker
Med Parker som samarbetspartner då du skall bygga en produktiv, driftsäker och energisnål timmerlastbil är du en vinnare. Parker har det mesta inom hydraulik, pneumatik, filtrering och ledningskomponenter. Välkommen till vår monter!  
Monter: A:06 
penz
Monter: T:05 
plastomer
Monter: T:12 
pochi
Monter: T:09 
preem
proffs
OM TIDNINGEN PROFFS Proffs är en fristående tidning för yrkesförare och åkeriägare, etablerad år 1990. Trafiksäkerhet och rättvisa villkor i branschen är några av de redaktionella ledorden. Ts-kontrollerad upplaga på 14.600.  
Monter: D:29 
promentum
Monter: E:40 
qpax
QPAX är idag ett av de ledande företagen inom utvecklingen av extraljusfästen, extraljusbågar, frontbågar, takbågar och sidoskydd till bl a personbilar och lätta transportbilar. 
rexus
Vi utbildar i Kran, Skylift, ADR, YKB, Truck, Hjullastare, Grävmaskin, Mobilkran, Heta Arbeten, ESA, m.m. Konsultverksamhet inom arbetsmiljö, Säkerhetsrådgivare för farligt gods på väg, sjö och flyg.rexusutbildningar.se0470-15 000 vxl 
Monter: D:08 B 
rixglas
Vi är ett fordonsglasmästeri nischade emot tungtrafiken. Vi erbjuder även fältservice och har jourverksamhet. Vi är verksamma i Mellansverige men har ambitioner att växa. Vi har egna verkstäder i Ljusdal och Hudiksvall. 
Monter: G:15 
scalelog
Nästa generations kranspetsvåg för vägning av timmer är på väg. ScaleLogs trådlösa vågsystem med lång batteritid är lätt att använda och erbjuder många funktioner. Kom och träffa oss i monter G:15 för att få prova den och veta mer. 
scania
Kom till Scania och prata bränsleförbrukning, Komplett eller avtal. Just nu är vi "Best Ever" och våra fordon, reservdelar och verkstäder "Tål att Testas" 
Simonsson & Larsson i samarbete med Kalmar Lagab Lösflakssystem och Timmelogistik Väst. 
Monter: E:22 
sit-right
Monter: C:03 
slapis
Din kompletta reservdelspartner till släpvagnar och trailers. Vi är en av de få på marknaden som erbjuder ett brett spektrum av originalreservdelar och reservdelar med hög kvalitet. I vår monter visar vi bl a BPW, KS Tools, Texa, Meritor. 
Monter: C:02 
ssab
Monter: G:05 
shell
Alla yrkeschaufförer har sin historia. I över hundra år har vi på Shell haft förmånen att ha många av er som kunder. Vi ser nu en ny generation chaufförer på vägarna och vårt mål är att erbjuda dig som kör tung trafik ett modernt koncept. 
Monter: E:41 
steelyard-peson
Monter: D:11 
stigsmaskin
Stigs Maskin i Lit är ett privatägt företag med rötterna i Jämtland, mitt i skogslandet Sverige. Allt sedan starten 1986 förser vi främst skogsentreprenörer, industrier, jord- och skogsbrukare med maskiner, reservdelar, och tillbehör 
stjarnafyrkant_100x38px2
StjärnaFyrkant Hudiksvall är en telekombutik med mycket brett utbud. I vårt produktsortiment hittar ni Mobiltelefoni, Komradio, Telefonväxlar, Alkolås, Körjournaler, Servicebilinredningar, Div. fordonsprodukter, Larm, GPS, Datorer mm. 
Monter: E:34 
sunfab
sv-akeriftg
Branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag finns på plats. Missa inte konferens  
edstrom
System Edström säljer marknadens mest flexibla system för hantverkarinredningar i bilar. Företaget grundades 1958 och vi har därmed extremt lång erfarenhet av vad som krävs av en mobil arbetsplats. Flexibilitet och enkelhet är våra ledord 
Monter: F:07 
tamtron
Framtidens våglänk är här: Tamtron Timber Trådlös! Trådlös, lång batteritid, föraroberoende, driftsäker, noggrann. Utvecklad på kundernas begäran i samarbete med Indexator. Se och testa den i vår monter!  
Monter: T:03 
insikt
Monter: E:37 
timbtech
tireboss2
TIREBOSS™ Tire Pressure Control är ett system som gör att föraren kan byta lufttryck i däcken medan fordonet är i rörelse. TIREBOSS™ gör att fordonet får ökad dragkraft, bärighet samt ger även minskade skador på vägen. TIREBOSS™ är 
Monter: C:10 
trailereffekter
Trailereffekter är den kompletta leverantören av produkter från samtliga leverantörer till släp och trailers. Vi erbjuder såväl original som alternativa delar av högsta kvalité. Vi står för kunskap, leveranssäkerhet och lösningar. 
Monter: T:06 
transpa
transPA är ett webbaserat personal- och tidsystem speciellt utvecklat för transportbranschen. Systemet effektiviserar personal- och lönearbetet och ger kontroll över viktiga uppgifter som regleras av lagar och avtal. Besök oss i monter T:06 
Monter: T:07 
lightfix
Vi erbjuder ett modulärt system i rostfritt stål för montering av extraljus, arbetsbelysning, rotorljus, rotorljusskyltar, reklamskyltar, ploglampor, LED och kompressorhorn på lastbilen. www.lightfix.se  
Monter: E:42 
trux
tya
Välkommen till TYAs trailer där du kan testa simulatorer, delta i tävling samt prata om YKB, arbetsmiljöfrågor och Yrkesförarens dag som är den 9/9. 
Monter: E:28 
valvoline
vbg-group
VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT - en internationell leverantör inom lastfordonsbranschen. Vi erbjuder ett starkt och konkurrenskraftigt produktsortiment med våra marknadsledande varumärken. Vår filosofi: - fokus på starka kundrelationer - förstå kunderna 
Monter: D:35 
vemservice
Monter: D:05 
vianor
Monter: F:11 
visibia
Visibia hjälper dig med allt du vill ha en bild eller logo på. Allt från fordonsdekor, magnetdekaler, arbetskläder till trycksaker, skyltar & profilprodukter. Men en leverantör som gör mycket sparar du tid vid beställning av flera produkter 
Monter: F:14 
volvo
I vår monter kommer du att se de senaste nyheterna, bland annat den nya förstärkta fronten på Volvo FH/FH16. Vi kommer också att visa olika fordon inom HCT, High Capacity Transports. Vi firar också FH16-klubbens 10-års jubileum.  
Monter: D:12 
westan
Monter: D:09 
wexman
Wexman Workwear tillverkar arbetskläder för professionellt bruk. Direktförsäljning utan några som helst fördyrande mellanhänder. Högsta tänkbara kvalité, lägst pris garanterat. En bättre affär helt enkelt!  
Monter: C:12 
zodiac
akerioentreprenad
Åkeri & Entreprenad - Magasinet för alla i branschen. Åkeri - Entreprenad - Skog 
akerstroms
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta produkter för radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer, portar och lok. 

Skriv ut den här sidan.

Utställande företag 2013

 


© 2016 - Mittia Event AB ­ S Järnvägsgatan 58 ­ 827 32 Ljusdal ­ 0651-211 90 ­ kansli@mittia.com ­ www.mittia.com