Startsidan | Det här är Mittia | Mässtidningar | Nyheter | Press/Bildbank/Film | Kontakt
Mittia: Skogstransport | Mittia: Gårdsbruk

 

Gilla Mittia: Skogstransport på Facebook

 

Utställande företag 2015

Monter: E:15 
alucar
Monter: G:11 
arbetsbelysning-nu
Monter: D:07 
aromdekor
Arom-dekor Kemi en av de ledande leverantörerna i Norden av AdBlue, spolarvätska, kylarglykol och kemikalier för fordonsvård och rengöring i allmänhet. Arom-dekor Kemi erbjuder även ett brett sortiment av specialkemikalier för olika ändamål 
Monter: E:12 
atrans
Monter: E:28 
bergs-fegen
Monter: E:31 
bevola
Monter: E:13 
bodenslap
Monter: E:07 
bruks
BRUKS Mobile Chippers konstruerar, tillverkar och säljer mobila flishuggar. Huggarna monteras på lastbilar eller skotare. Vi har ett välbeprövat koncept kombinerat med nya innovativa lösningar för att producera förnyelsebart bränsle.  
Monter: B:04 
car-o-liner
Monter: E:33 
istrail
Monter: F:10 
exte
Monter: A:08 
finskakillar
Fordonsoptimeringar, fordonsdiagnostik 
Monter: C:01 
fordonsmateriel
Vi levererar BPW axlar och tillbehör från marknadsledande leverantörer inom transportbranschen. På mässan kommer vi att visa BPW axlar och fjädringssystem, Rockinger kopplingar, Jokon belysning, HBN skärmar, Alcoa fälgar och Goodyear hjul. 
Monter: F:18 
frosshammar
Monter: E:02 
ftg-forest
Monter: D:18 
gnotec
Monter: G:13 
gripen-wheels
gronlunds
Ett av landets största utbildningsföretag inom transport, maskin och väg. Hos oss kan du som yrkesförare ta alla dina körkortsbehörigheter, certifikat och obligatoriska grund- eller vidareutbildningar – på mer än 20 orter i Sverige. 
Monter: F:06 
hiab
Monter: E:05 
hinz
Monter: E:24 
hultdins
Monter: B:05 
hydroscand
proman
Industrigrossisten Proman AB har en konkurrenskraftig produktmix av yrkeskläder, skyddsutrustning och profilplagg till proffs. Vi erbjuder våra kunder trygghet, kvalitet och leveranssäkerhet. Välkommen till oss! 
idg-tools
Industriverktyg IDG-Tools AB är Skandinaviens största verktygsföretag med rullande utställningsbilar. Vårt produktprogram omfattar: handverktyg, maskiner, verkstadsutrustning. Vi erbjuder våra kunder trygghet, kvalitet och leveranssäkerhet. 
Monter: D:15 
intermercato
Monter: E:10 
laxo-mekan
Monter: T:11 
lyson
maskinservice-bergqvist
Timberman Separatlastare 
Monter: E:30 
maxicap
Monter: E:36 
michelin
Monter: D:22 
mvb
Monter: F:09 
nch
Monter: D:10 
nicnac
Monter: F:13 
nordea
Monter: E:29 
narljus
olsbergs
Olsbergs är en ledande leverantör av elektro-hydrauliska styrsystem till skogskranar. Vi visar vår nya generation hydraulventiler, Q-serien och ny lösning för styrelektronik. Testa vår minikran som körs med spakar eller radiostyrning. 
Monter: F:12 
op-hoglunds
Vi visar timmerbilar, timmervagnar, timmerkranar, flisbil, flisvagn och SMEMAX byggnation för maskintransporter mm Kom och se våra nyheter. 
Monter: E:06 
Monter: C:08 
pt-verktyg
Monter: T:01 
parker
Med Parker som samarbetspartner då du skall bygga en produktiv, driftsäker och energisnål timmerlastbil är du en vinnare. Parker har det mesta inom hydraulik, pneumatik, filtrering och ledningskomponenter. Välkommen till vår monter!  
Monter: T:05 
plastomer
Monter: T:09 
preem
proffs
OM TIDNINGEN PROFFS Proffs är en fristående tidning för yrkesförare och åkeriägare, etablerad år 1990. Trafiksäkerhet och rättvisa villkor i branschen är några av de redaktionella ledorden. Ts-kontrollerad upplaga på 14.600.  
Monter: E:40 
qpax
rexus
Vi utbildar i Kran, Skylift, ADR, YKB, Truck, Hjullastare, Grävmaskin, Mobilkran, Heta Arbeten, ESA, m.m. Konsultverksamhet inom arbetsmiljö, Säkerhetsrådgivare för farligt gods på väg, sjö och flyg.rexusutbildningar.se0470-15 000 vxl 
Monter: G:15 
scalelog
Monter: E:22 
sit-right
Monter: C:03 
slapis
Monter: C:02 
ssab
Monter: G:05 
shell
Monter: E:41 
steelyard-peson
Monter: E:34 
sunfab
Monter: F:07 
tamtron
Vill du se något nytt smart och revolutionerande? Det har med vägning av timmer att göra. Tamtron AB säljer & servar vågsystem till skog, entreprenad & industri. Hos oss kan du hitta vågsystem till din timmerkran, hjullastare eller lastbil. 
Monter: T:03 
insikt
Monter: E:37 
timbtech
Monter: C:10 
trailereffekter
Trailereffekter är den kompletta leverantören av produkter från samtliga leverantörer till släp och trailers. Vi erbjuder såväl original som alternativa delar av högsta kvalité. Vi står för kunskap, leveranssäkerhet och lösningar. 
Monter: T:06 
transpa
Monter: T:07 
lightfix
Monter: E:42 
trux
vbg-group
VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT - en internationell leverantör inom lastfordonsbranschen. Vi erbjuder ett starkt och konkurrenskraftigt produktsortiment med våra marknadsledande varumärken. Vår filosofi: - fokus på starka kundrelationer - förstå kunderna 
Monter: D:35 
vemservice
Monter: D:05 
vianor
Monter: F:14 
volvo
I vår monter kommer du att se de senaste nyheterna, bland annat den nya förstärkta fronten på Volvo FH/FH16. Vi kommer också att visa olika fordon inom HCT, High Capacity Transports. Vi firar också FH16-klubbens 10-års jubileum.  
Monter: F:11 
westan
Monter: D:09 
wexman
akerioentreprenad
Åkeri & Entreprenad - Magasinet för alla i branschen. Åkeri - Entreprenad - Skog 
akerstroms
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta produkter för radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer, portar och lok. 

Skriv ut den här sidan.

Utställande företag 2013

 


© 2015 - Mittia Event AB ­ S Järnvägsgatan 58 ­ 827 32 Ljusdal ­ 0651-211 90 ­ kansli@mittia.com ­ www.mittia.com