Pressrelease:

Summering Mittia: Park & Gata 18 augusti 2022

Det var premiär för Mittias nya satsning för att sammanföra yrkesverksamma inom grönytor, förvaltning av fastigheter/anläggningar/parker/kyrkogårdar samt vägunderhåll med de främsta leverantörerna i branschen. Parallellt med produktutställningen gav Svenska Kyrkan, Energi- och klimatrådgivarna samt Maskinring Norrland lärande och kompetensutvecklande föredrag.

Bland de 18 utställarna på plats fanns exempelvis Hako Ground & Garden, Multibolaget, Liebherr och GT-Center/JCB, Drivex samt flera regionala återförsäljare. Drygt 200 proffskunder från kyrkoförsamlingar och kommunala enheter besökte dagen och affärer tecknades i flera montrar.

En övervägande positiv magkänsla att arbeta vidare med konceptet för att etablera Ljusdal som den återkommande mötesplatsen för norra Sverige inom denna bransch, hördes bland kommentarerna. Mittia kommer nu att undersöka intresset för en Mittia: Park & Gata Vinter – utomhus på snö – under mars 2023 och då med fokus på vinterunderhåll, snöröjning och halkbekämpning. Följ på Facebook: @mittiaparkochgata samt www.mittia.com för nyheter!

Ladda hem pressbilder