Pressrelease:

Summering Mittia: Gård & Skog 19-20 augusti 2022

Den 19-20 augusti 2022 genomfördes den sjätte Mittia: Gård & Skog mässan i ordningen. Mässan som hade sitt första år 2012 och som sedan dess arrangerats vartannat år, kunde stoltsera med rekord gällande antal bokade utställare och medutställare med 133 st. samt det största mässområdet hittills. Flera av de medverkande utställarna deltog för första gången. Totalt sett en bra mix av produkter och tjänster där skog utgjorde största andelen men relativt tätt följt av jordbruk, entreprenadmaskiner och utrustning för djurhållning.

Förutom produktutställning kunde besökarna ta del av korta föredrag både i konferenslokalen inomhus i Ljusdals Folkpark som på utomhusscenen där Föreningen Skogen och Skogsentreprenörerna genomförde Skog Live programmet.

Fredagen bjöd på soligt och varmt skönt väder med svaga vindar och ca 2 200 besökare. Ändå kanske mest fantastiskt att 1 100 personer besökte lördagen och valde att trotsa vädret med kraftiga skurar och ihållande regn – ett bevis på att till Mittia: Gård & Skog kommer riktiga kunder med ett genuint intresse.

Med så många nöjda utställare, ofta som uppnått riktigt bra försäljning direkt under mässan, som checkade ut så planeras redan nästa Mittia: Gård & Skog till fredag-lördag v.33, 16-17 augusti 2024. Följ på Facebook @mittiagardochskog samt www.mittia.com för nyheter!

Ladda hem pressbilder