Pressinfo och bilder: Summering av Mittia: Gårdsbruk 2014

Den andra upplagan av den mellansvenska mässan för gröna näringar; Mittia: Gårdsbruk gick av stapeln i Ljusdal fredag och lördag den 15-16 augusti 2014. Denna gång hade drygt 100 leverantörer bokat plats och främst märktes en positiv skillnad genom det stora antal maskinleverantörer i samarbete med sina återförsäljare som ställde ut denna gång. Just detta efterfrågades efter premiärmässan 2012. Mässans yta var därför ca. fyra gånger större än 2012 och många av besökarna verkade uppleva det som positivt att mässan redan vuxit sig så stor.

Besöksantalet blev som 2012; 3 700 personer där flertalet var inbjudna av utställarna eller mässans samarbetspartners och därför var rätt typ av besökare. Att så gott som alla Mellansveriges skogsbolag deltog märktes då många av besökarna var skogsägare. Mässans nya satsning på professionell grönyteskötsel bland kommun- eller kyrkogårdsförvaltning behöver större förankring av Mittia och utvalda utställare för att attrahera ännu fler besökare ur den besökskategorin till Mittia: Gårdsbruk i augusti 2016.

Ladda hem pressbilder här!

För intervju eller frågor – vänligen kontakta projektledaren för Mittia: Gårdsbruk, Henrik Bruveris på henrik@mittia.com eller 0651-211 90.