Aktuell utställarförteckning 2021

DM:07

Albach diamant 2000 är en unik maskin byggd utan kompromisser vad gäller flisning. Maskinen är troligen den bästa i sin klass när det gäller kapacitet och flexibilitet. Många mobila flismaskiner idag är en kompromiss mellan två olika maskins

B:50

Alftaprodukter AB levererar komponenter och reservdelar, samt renoverar komponenter för mobil och industri-hydraulik. Vi programmerar och bygger kompletta styrsystem och i vår monter visar vi upp styrsystem för mobila applikationer.

B:35

Vårt viktigaste mål är att öka produktiviteten i timmerkörningen och göra chaufförens jobb så enkelt som möjligt. Vi lyssnar på våra kunder och ser till att de får en timmerbilslegend av toppklass!

C:51

Missa inte att besöka vår monter där du hittar det senaste inom belysning. Flera nyheter från Tyri, Oledone och Strands kommer presenteras och givetvis kör vi med mässpriser!

C:53

Arom-dekor Kemi AB är en ledande totalleverantör av det kväveoxidreducerande AdBlue® och andra fordonskemikalier under vårt eget varumärke AdProLine® till den Nordiska transportsektorn.

B:28
B:53

BEVOLA presenterar en ny axel helt byggd för våra krävande nordiska förhållanden. BEVOLA är inte bara en leverantör av axlar och reservdelar utan vi har en stor egen produktion med egen utvecklade produkter tillverkat i Danmark.

BFAB - Balticum Frinab AB

STÄNGBesök oss i vår monter och ta del av vårt erbjudande

B:23

Den enda kontakt du behöver för en komplett leverans av container, släpvagnar, dumpervagnar, kärror, schaktflak. Hör av Er till oss för en offensiv offert

E:10
A:07
B:32
B:27
E:14
A:18

Cranab lastbilskranar har utvecklats både för transport och materialhantering. De är lika användbara i skogen som i tätbebyggda områden. Kranarna kan enkelt hantera allt från timmer och skrot till containrar.

DM:07
B:46
B:29

Vi är ett företag som utvecklat SLIREJ sandspridare i över 40 år. Man underlättar man vardagen och minskar risken för kostsamma driftstopp, ökar chansen markant att klara av en krissituation, då man sandar för nästan hela ekipaget.

C:57
C:56

E-Com (tidigare *#) har funnits sedan 1994 i Hudiksvall (13 anställda) är den största certifierade partnern till 3M/Peltor, Zodiac, Group Talk, system Edström m.m. i Hälsingland. Vi har dagligen åkerier hos oss på Hede-Finnflovägen.

B:61
B:06
E:12 DM:09
B:36
A:16

GLT

A:15
A:85

Hiab Sverige

STÄNGVi kommer att ha fina mässerbjudanden på olika tillbehör som ni kommer att kunna ta del av på plats. Besök oss i vår monter, välkommen!

STÄNGVi kommer att ha tävling med fina priser i vår monter, välkommen!

C:50

Hiab är en världsledande leverantör av lasthanteringsutrustning, tjänster och anslutna lösningar. Välkommen till vår monter där du kan se våra produkter, delta i dagens TÄVLING med fina priser samt ta del av våra MÄSSERBJUDANDEN!

Hinz Försäljnings AB

STÄNGProvkör Epsilon med Smart Control kranspetsstyrning. Provkörning av Epsilon M12L97 med oljeservo 2+2.

B:16 DM:03

Hinz visar Epsilon skogskranar.

---
B:14
B:50

Parker Store Styrsystem mobila applikationerLastbilshydraulik

A:04
B:66

Industrigrossisten Proman AB

STÄNGProman Yrkeskläder! Vår verksamhet grundas på att med våra unika demonstrationsbilar besöka slutkunder med kompletta kollektioner av allt inom skydds- och yrkeskläder. Även arbetsskor, handskar och förbrukningsartiklar kan visas och provas av kunder på respektive arbetsplats. Med extremt snabba leveranser och utmärkt logistik, levereras produkterna från centrallagret i Rosersberg redan dagen efter beställning. Välkommen till vår monter!

B:57

VÄLKOMMEN TILL INDUSTRIGROSSISTEN PROMAN ABVi utvecklar, importerar och marknadsför arbets- och profilkläder till den professionella användaren.I montern kommer vi erbjuda massor av NYHETER & MÄSSERBJUDANDE!

Industriverktyg IDG-Tools AB

STÄNGIndustriverktyg är sedan lång tid tillbaka det största verktygsföretaget med över 100 st rullande utställningsbussar i Skandinavien. Med ett brett och innovativt produktsortiment erbjuder vi ett av marknadens effektivaste sätt att köpa verktyg, maskiner och förbrukningsartiklar till fordon-, entreprenad-, hantverk-, Skogs- och verkstadsindustrin som möjliggör att kunderna kan se och testa innan ett köp. Vårt eget varumärke IDG-Tools® utvecklar vi själva och tillsammans med världsledande tillverkare av handverktyg, pneumatiska, elektriska och hydrauliska maskiner. Vi har försäljning i hela Sverige, Norge, Finland och Polen och är stolta att leva upp till våra kunders höga krav när det gäller såväl kvalitet, leveranssäkerhet och service. I montern finner m

STÄNGI montern kommer vi löpande att köra demos på diverse produkter vilka du som mässbesökare oxå kan testa och prova. Kika in på vår hemsida för uppdaterad information. www.industriverktyg.se

A:54

Välkommen att besöka vår monter med våra utställningsbussar fyllda av kvalitetsverktyg med massor av NYHETER och MÄSSERBJUDANDE! Vi fortsätter dagligen att utveckla nya produkter och lösningar. Välkommen att besöka och upptäcka oss!

Intermercato AB

STÄNGTG Ultra - Ny grip tillverkad i höghållfasthetstål från SSAB för timmerkran. Compact FM - Ny, patenterad, ultrakompakt kranvåg som monteras direkt på gripen. En revolution i dynamisk vägning av hängande last!

A:79

Intermercato erbjuder högpresterande lyftredskap för skog, transport, entreprenad och återvinning. Intermercato tillverkar gripare, gripskopor, rotatorer och kranvågar för försäljning i mer än 30 länder på 5 kontinenter.

A:83
B:43

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar.

B:59
B:25

KAMA erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa fordonstillbehör. Vårt sortiment omfattar belysnings- och frontbågar, takbågar, frontskydd, frontrör, sidorör, hjulsidor, extraljus, arbetsbelysning, varningsljus & flakkåpor med mera.

B:33 DM:05

Nyheter: KESLA 22Z-serie kranar, KESLA Quick.

B:38
B:12
B:12
B:21
B:37
B:31
E:14

Mercedes-Benz Sverige AB

STÄNGI våran monter finns vi här för dig och visar vår Nya Actros 5 med Mirror Cam, Multimedia Cockpit, Solostar, PPC, vår nya farthållare för tätort. Galet bekväm och med alla säkerhetssystem du kan tänka dig. Vi visar Actros V 3358 L 6X4 Bergs Fegen Timmerbil, Actros V 2863 L 6x2 Flisbil MT Eksjö & vår helt nya modell Actros F 2553 L 6X2 med Big Space 2,50 bred och 120 mm motortunnel med en JOAB Lastväxlare L21 Ecodrive. Vår FleetBoard & telematik specialist finns på plats för att prata telematiklösningar.

B:45

Varmt välkommen att besöka vår monter där våra återförsäljarrepresentanter från Bil Dahl, Landrins Bil, Haraldssons Tunga fordon & Veho Trucks står redo för att svara på era frågor om olika transportlösningar.

B:30
A:58
C:59

Alla våra MittX-ljusbågar är utformade för just din maskin och kan anpassas med en rad olika tillbehör som positionsljus, blixtljus med flera och kan levereras i valfri RAL-färg.

A:56

Vi jobbar mobilt med Hjulinställning på tunga fordon runt om i landet. Vi kommer finnas på mässan för att prata hjulinställning samt däck & bränsle besparingar.Varmt välkommen

B:48

Nordik Distribution tidigare Lightforce Sweden, har i 20 år levererat belysning till fordonsbranschen med produkter från Lightforce, Wesem och UpTech. Vi erbjuder ett brett sortiment för användare med höga krav på prestanda och kvalitet.

C:58
B:42

Batteri- och Kraftpaket för Släp, Trailer och Lastbilar som driver elektrisk och hydraulisk utrustning. P-LIGHT gör släpet oberoende av dragbilen. Vid körning fungerar P-LIGHT som en ackumulator som balanserar uttagen från lastbilen.

E:14
B:62
A:99

Rikstäckande fristående branschtidning för åkeriägare/chaufförer. Speglar vardagen ur deras perspektiv. Utkommer 12 ggr /år. Har även lastbilsbranschens starkaste hemsida: www.lastbilstidning.se Lyssna gärna på vår podd. Chauff

B:58
B:58
B:11

TYRI-SPECIALISTEN I SVERIGE Svenska TYRI är världsledande inom arbetsbelysning. Produkterna utvecklas och produceras i Sverige med högsta kvalitet. R-TEK har sedan decennier arbetat som exklusiv återförsäljare för TYRI produkter.

C:55

RACKSTAD BIL & DELARRackstad Bil & Delar är Skandinaviens största tungdemontering. med huvudinriktning på lastbilar och entreprenadmaskinerVi återvinner drygt 300 objekt / år,Välkommen till oss: C55

B:13

Förnyad Airrex värmare med mobilstyrning. Högklassiga Rexener-badtunnor från Norden.

A:50
B:64

| Produkter för däck | styling och påbyggnadsprodukter till bilar |Fina mässerbjudanden och nyheter kommer att presenteras i montern! Välkomna önskar NISO TECH AB, (moderbolag för Safety Seal AB, Vool AB och Maxigrip AB)

A:14
DM:01
B:40
DM:08

Skogforsk är skogsbrukets forskningsinstitur som bland annat arbetat med större och tyngre lastbilar i närmare 20 år.I år visar vi några idéer för att minska bränsleförbrukningen, såsom minskat luftmostånd och ställbara stakar.

A:60
B:36

Släpis är en reservdelsspecialist som kan generellt leverera alla tillgängliga reservdelar redan samma dag. På Mittia kommer vi visa UpBOX - ett mobilt reservdelslager som kan utrustas med ett skräddarsytt urval av reservdelar. Välkommen!

SpeedTrading Sweden AB

STÄNGBörja montera och reparera era egna däck. Vi har erbjudanden på däckmaskiner. Kompletta paket för att kunna montera/demontera och balansera däck. Vi kommer även ha erbjudande på domkrafter för att kunna lyfta era lastbilar, maskiner samt tillbehörande utrustning, pumpburar, pumpdatorer även hjulinställningsmaskiner för lastbil. Varmt välkomna till monter A:10

A:10

Välkomna till oss på SpeedTrading Sweden AB. Vi är leverantör av Däckutrustningsmaskiner Däckreparationsmaterial Domkrafter mm. Vi arbetar med kända Italienska varumärken inom däckindustrin som M&B Engineering, SICAM, Protools, APAC

B:56

StjärnaFyrkant stolt avtalsleverantör till SVERIGES ÅKERIFÖRETAG. Partner till bla Telia,Tele2, Zodiac, Peltor, Sortimo. Egen fleetplattform anpassat för Åkerier.Funnits sedan 1994 och utöver Hudiksvall finns 18 butiker till i hela Sverige

B:49

Feel the passion. Tre ord som ligger oss varmt om hjärtat och som är vår grundläggande drivkraft. Vi designar och tillverkar fordonsbelysning. Strands Lighting Division är idag Europas snabbast växande varumärke inom branschen.

B:60

Det BÄSTA valet för skogskranar! SCPD 76/76 DIN är en kraftfull och kompakt tvåflödespump med två separata och lika stora flöden. SVH 130 är en kraftfull variabelpump som är godkänd upp till 450 bar. Besök vår monter så berättar vi mer.

A:57
A:02
A:81

TD Tunga Delar Sverige AB

STÄNGPassa på att fynda belysning till ditt fordon!

STÄNGSpana in det senaste inom belysning! Montern är laddad med nya produkter ifrån våra välkända varumärken: SEEKER, X-Vision, Optibeam, BullPro, BullBoy. Delar utav belysningen finner du på LO Erikssons Åkeri senaste lastbil som kommer att stå utställd i vår monter. På diagnossidan presenterar vi senaste hårdvaran ifrån AutoCom. Vi marknadsför även diagnosutrustning ifrån Bosch.

B:42

Tunga Delars affärsidé är att med hög tillgänglighet, kvalitet & kompetens förse verkstäder med reservdelar till tunga fordon. Bolaget bildades 2012 i Gävle och har idag verksamhet i Sundsvall, Gävle, Stockholm, Borlänge, Helsingborg & Ume

A:12

Åkeri & Entreprenad är Sveriges största tidning inom branschen! Hos oss når du: • Åkerinäring • Mark- och anläggningsentreprenad • Skogsentreprenad • Verkstad för last- och personbilar samt maskin • Däckservice

Timbertek/JSC

STÄNGExperienced and quality-oriented producer of strong timber truck superstructures and trailers for trucks of your choice. Reliable build and sleek design will allow your truck to make many timber deliveries with assured quality and style.

STÄNGExperienced and quality-oriented producer of strong timber truck superstructures and trailers for trucks of your choice. Reliable build and sleek design will allow your truck to make many timber deliveries with assured quality and style.

B:15

Experienced and quality-oriented producer of strong timber truck superstructures and trailers for trucks of your choice. Reliable build and sleek design will allow your truck to make many timber deliveries with assured quality and style.

A:52
Konf.
B:68

TYA

STÄNGKom till vår monter och prata om utbildningar, jobbmöjligheter och arbetsmiljö. Kanske funderar du på att börja i transportbranschen, kom till oss så berättar vi mer!

STÄNGHur snabbt och högt kan du stapla klossar med vår mini-kran? Kom till vår monter och testa dina färdigheter i krankörning!

B:19

Tillsammans med våra anslutna företag, parter, medarbetare, skolor, myndigheter vill vi skapa Sveriges bästa jobb. Vi skapar utbildningar, läromedel, erbjuder rådgivning, omvärldsbevakning och utvecklar samarbetslösningar inom arbetsmiljön.

B:11
E:10
B:04
E:10

YrkesAkademin AB

STÄNGProvkör kransimulator från Skillster.

B:11B

KAMPANJER PÅ KÖRKORT.https://ya.se/foretagsutbildningar/transport-och-entreprenad/

B:41