Aktuell utställarförteckning 2019

B:22
A:14
A:16

Träffa Abkati och utforska premiumprodukter från vår samarbetspartner ABL. Kom och titta på lamporna och känn kvalitén. Vi har arbetslampan för just dina behov!Lys upp skogen med oss i monter A:16.

ALBACH flismaskiner

STÄNGKom och hälsa på i ALBACH montern, vi kommer köra demo en liten stund varje dag. Ta chansen att få se ett riktigt flismonster i drift!!

STÄNGKom och hälsa på i ALBACH montern, vi kommer köra demo en liten stund varje dag. Ta chansen att få se ett riktigt flismonster i drift!! för mer information besök vår hemsida www.albach.se eller facebook: albach diamant 2000

P:01

Albach tillverkar flismaskiner som från grunden är tillverkade för ändamålet flisning. De är mycket flexibla och passar bra både på terminal, för stamvedsflisning och i skogen för GROT flisning. Välkommen till vår monter!!

B:35
B:06

Arom-dekor Kemi AB

STÄNGBesök oss i vår monter C.33, där hittar du unika mässerbjudande som bara gäller under mässdagarna!

C:33

Kom och besök oss i vår monter C.33. Vi är en ledande totalleverantör av det AdBlue® och andra fordonskemikalier till den Nordiska transportsektorn. Vi kontrollera hela kedjan från produktion till förpackning.

B:30
B:04
B:60
B:53 B32B

Vi finns även i monter B32.

B:23
D:02
B:12
A:15
A:07A
B:31
A:37
C:31B
B:27

FLISNING och TRANSPORT i ett och samma fordon. Besök oss för att se nya tekniska lösningar för optimerade flis-huggsbilar. Volvo - Scania, 6*4 - 8*4, sidtipp eller högtipp. olika valmöjligheter gör att vi kan optimera just din bil!

B:64

Vi sänker er totalkostnad! Kom förbi vår monter så bjuder vi på fika och berättar mer.

D:08

CMT är Nordens ledande tillverkare av innovativa och kundanpassade flak. Drivkraften är att ständigt förbättra våra kunders transportekonomi med effektiva och användarvänliga produkter för att kunna transportera mer till mindre kostnad.

C:39
B:17
A:31
C:35
B:29
B:76

Ecobox

STÄNGFraktfri leverans vid affär som inleds på Mittia. Ni sparar 5900 kr, fraktkostnaden från fabriken till lokala återförsäljaren. Boka ett kostnadsfritt hembesök för att få en totaloffert. Leder det till affär får ni fraktfri leverans till närområdet. Ni erhåller en värdekupong i vår monter när ni bokar ett hembesök.??

STÄNGVi visar Ecobox. Hur fungerar den, och hur löser den era avloppsbekymmer? Ni får svar på alla era frågor av en representant för fabriken och den lokala återförsäljaren. Passa på att boka ett kostnadsfritt hembesök och tillgodogöra er mässerbjudandet: Fri frakt, värde 5900 kr.

A:02B

Ecobox är kompakta, robusta och kemikaliefria minireningsverk. Glöm trekammarbrunn, markbädd och infiltration. Avloppsrening ska vara enkelt att installera och underhålla. Tillverkade i Övertorneå, Norrbotten. Tål svenskt klimat året runt.

A:34

Genom konstant utveckling och förbättring bygger vi tillsammans med våra kunder marknadens bästa påbyggnader för flis- och virkestransporter!

B:06

ExTe Fabriks AB

STÄNGTa del av information om världsledande lastsäkring.

STÄNGBesök vår monter och se dagens och framtidens lösningar för säker lastförankring.

D:04

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av utrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg.

B:07

Fogmaker International AB

STÄNGMissa inte Fogmakers unika demoshow. Vi simulerar hur en motorbrand skulle kunna se ut i en skogsmaskin. En fullt utvecklas brand på 700 grader kväver vi otroligt effektfullt med vattenånga på 10 sekunder.

STÄNGMissa inte Fogmakers unika demoshow. Vi simulerar hur en motorbrand skulle kunna se ut i en skogsmaskin. En fullt utvecklas brand på 700 grader kväver vi otroligt effektfullt med vattenånga på 10 sekunder. Fogmaker skyddar människa, skog och maskin med vårt brandskyddssystem med vattenånga under högtryck. Systemet är perfekt för skogsmaskiner med följande egenskaper: • Triple Action³ – bekämpar alla tre sidor av brandtriangeln • Enkelhet – Ingen strömförsörjning, lägesoberoende placering • Låg servicekostnad – 5-års service, minimal rengöring efter utlösning • Systemövervakning – Aktivitet, lågt tryck och brandvarning • En enda cylin

B:10

Skydd för människa, skog och maskin med Fogmaker! Vi är ett globalt företag som tillverkar brandskyddssystem med vattendimma under högtryck för motorrum. Fogmaker har levererat 173 000 system till 50 länder sedan starten 1995.

R:02

FOMA är en systemleverantör som erbjuder intelligenta chassisystem, trailerkomponenter, karosseridetaljer och belysningssystem samt kompositlösningar och kompletta telematiklösningar. Välkommen in i vår monter!

C:31
B:28
A:25
R:01
C:32

Hellgrens Bure tar plats på Mittia Skogstransport ännu en gång. Vårt fokus är kundanpassade flisbyggnationer med hög detaljfinish. I år passar vi också på att släppa en NYHET som kan vara riktigt spännande för vissa flisåkerier.

Hiab Sverige AB

STÄNGProvkör HiVision samt även våra kranar i vårt demoområde P:03. Där får du bland annat testa marknadens bästa körupplevelse i vår HiVision. Våra säljare hälsar dig välkommen att kliva in i hytten och testa enkelheten och säkerheten i att köra HiVision. Du kan även testa vår HiVision-simulator i monter C:30. Tävla i Nordiska Mästerskapet i skogskrankörning där du som kranförare kan mäta dina färdigheter och ha möjlighet att vinna 10.000 kronor i resecheckar samt en pokal. Tävlingskranarna är utrustade med elstyrning och manuell styrning (4+2 på fredagen och 2+2 på lördagen). Anmälan och tävling sker i monter P:03 och prisutdelningen är på lördagen kl. 15.00. Missa inte chansen att bli årets vinnare!

C:30 P:03

HIAB kommer visa skogskranar för nordiska marknaden och vi arrangerar Nordiska mästerskapen i krankörning. Provkör vår HiVision™ simulator och se utvalda tillbehör, produkter och erbjudanden. På demo området kan du provköra våra demobilar.

B:25 P:02
B:16
B:56
D:01
A:08
B:59
A:24
A:23

Intermercato tillverkar gripare, gripskopor, rotatorer och kranvågar för försäljning i mer än 30 länder på 5 kontinenter. NYHET! TG 47 Ultra - Timmergrip för lastbilskranar. NYHET! Framtidens kranvåg - Intelweigh Compact Forest.

A:29
B:61
B:33 P:04
B:42

Kilafors Industri ABAv åkare För åkare50 års erfarenhet av tillverkning av Släpvagnar, kärror, lastbilspåbyggnader – för transport av timmer, flis och anläggning. Detta gör att du som åkare tryggt kan köra mil efter mil, last efter last.

B:03
B:40
B:57
B:74

Lightforce och Wesem fordonsbelysning samt handstrålkastare för användare med höga krav. NexTorch pann- fick-lampor mm. Extraljus och arbetsljus, back-ljus, positionsljus, monteringsfästen och stöldskydd för alla slags fordon och maskiner.

R:03

Ljungby Maskin.Tillförlitliga hjullastare under 35 år.Vi har tillverkat hjullastare i 35 år och fortsätter att ha höga krav på våra maskiner. Under hösten fasar vi in steg 5 motorer i våra maskiner för att möta de nya utsläppskraven.

P:15
B:18
R:04 E:03
D:10

Maxicap Sales AB

STÄNGTa chansen under mässdagarna att utrusta er timmerkran med vårt nya trådlösa vågsystem. Besök oss och ta del av mässerbjudandet.

STÄNGDemo av vårt nya innovativa vågsystem.

A:07B
B:47 E:05
B:32
A:32
C:41
R:03
B:43
C:38
B:52
D:10
B:72

Vi är marknadsledande på stänkskydd med reklamtryck. Vi är även stora inom tillbehör för påbyggare. Bland annat Domar och deras säkra och formstarka skärmar som finns i specialutformning för bland annat entreprenadfordon.

A:27
B:02
B:50
A:09

Airrex luktfria dieseldrivna infrarödvärmare med 100 % verkningsgrad.

A:20
A:03
B:15

Scania Sverige AB

STÄNG

STÄNGHär har du möjlighet att provköra Scanias nya lastbilsgeneration . Varmt välkomna! Du kan även bekanta dig med ”Clutch on demand”, här utgår man från Scanias nya och snabbare Opticruise med sidoaxelbroms, med tillägget att det finns en kopplingspedal som kan användas när det behövs extra precision vid exempelvis lågfartsmanövrering.

B:44 E:07 A:01

MÖT EN VINNARE – Scanias nya lastbilsgeneration är prisad för sina fantastiska resultat i branschens mest prestigefyllda tester. Kom och prova! Dessutom firar vi att Scanias legendariska V8 fyller 50 år Varmt välkomna!

Shell Truckdiesel

STÄNGBesök oss i vår monter på Mittia så berättar vi mer om våra 170 stationer i Sverige. Och om vår ständigt pågående utveckling av framtidsprodukter. Till exempel om HVO och AdBlue som radikalt minskar farliga utsläpp. Såklart har vi konkurrensmässiga villkor kopplade till våra kort och funktioner som ökar säkerheten vid korthantering. Välkommen!

STÄNGAtt träffas och ses är viktigt tycker vi. Därför har vi utökat med fler personer som jobbar nära och med våra kunder för att ta fram de bästa lösningarna. Så kom och träffa oss i monter A:02. Vill du ta kontakt redan nu? Kika in på vår hemsida, här hittar du kontaktuppgifter till alla oss: www.shell.se/foretagskund/euroshell-truckdieselkort

A:02

KANSKE DIN FARFAR OCH MORMOR TANKADE PÅ SHELL. Chansen finns, för i över 100 år har vi haft förmånen att serva er yrkeschaufförer. Shell TruckDiesel är mycket mer än ett tankkort. Kom till vår monter A:02 så berättar vi mer.

B:39
B:18
A:30
R:02

Släpis säljer reservdelar och paketlösningar till nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden. Släpis finns på tolv orter i Sverige. Huvudkontor och centrallager finns i Ängelholm. Släpis är en del av BPW Aftermarket Group. Välkommen!

A:35

Vi presenterar vår serie "Jord & Skog" med kemikalier speciellt anpassade och framtagna för lantbruk och entreprenad! Välkommen till vår monter för att prata avfettning, tvättprodukter och rengöring.

B:65

INNOVATIVE and WIRELESS SYSTEMS, an EXCLUSIVE SOLUTION for all your ON BOARD WEIGHING NEEDS. MULTIPURPOSE, EASY TO INSTALL, HIGH ACCURACY of 99% after adjustments and 3 YEARS GUARANTEE!

C:34
B:49
B:68

Det BÄSTA valet för skogskranar!SCPD 76/76 DIN är en kraftfull och kompakt tvåflödespump med två separata och lika stora flöden. SVH 130 är en kraftfull variabelpump som är godkänd upp till 450 bar.Besök vår monter så berättar vi mer.

R:05
B:64
B:09

Svenska ManometerFabriken AB kommer visa upp NYA och mindre "Leksandsvågen". Vi kommer även ha med lite axeltrycksmätare. Vi kan allt inom tryckmätning. www.manometer.com

B:64

Är du involverad i transporter? Varje dag stärker vi våra 6000 medlemmar i sina affärer. Lyssna på hur vi bidrar till att skapa stolta, lönsamma åkeriföretag på en sund och attraktiv marknad. Åkerinäringen ären av Sveriges viktigaste näringsgrenar och omsätter 4 procent av BNP.

A:04
D:02
B:66
C:37

Vi möter era behov med våra lösningar. Tamtron Timber Wireless- vågsystem för timmerbilar med oöverträffad noggrannhet, ingen temperaturvariation och helt föraroberoende.

B:49
A:05
A:06

Åkeri & Entreprenad - Den största tidningen på marknaden där Ni vid ett och samma tillfälle når ut till beslutsfattare hos Sveriges samtliga företag inom: • Åkerinäring • Mark- och anläggningsentreprenad • Skogsentreprenad

A:22

Trailer

STÄNGMÄSSERBJUDANDE! Prenumerera på 3 nr för 99 kr.

R:07

Trailer är tidningen för dig med lastbilar som intresse. I informativa och underhållande artiklar skriver vi om både nytta och nöje i åkeribranschen. Alltid med åkarnas och chaufförernas vardag i fokus! Starta din prenumeration under mässan

A:16
B:05B

Vi är åkerinäringens bransch- och arbetsgivareförbund. Genom Biltrafikens Arbetsgivareförbund organiserar vi 7300 medlemmar med totalt 79 000 anställda. Vi verkar för att skapa goda förutsättningar för åkerinäringen och att öka förståelsen för densamma. Vi påverkar beslutsfattare, bildar opinion och folkbildar i frågor som rör transporter, logistik och infrastruktur. Vi är ett stöd och en resurs för våra medlemsföretag inom ett brett spektrum av bransch och arbetsgivarfrågor. Vi hjälper till att lösa våra medlemmars problem, oavsett om det gäller juridiska tvister, fackliga förhandlingar eller arbetsmiljöfrågor

B:80
B:64
B:14

VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT AB

STÄNGKom in till oss och diskutera framtidens systemlösningar för underkörningsskydd som uppfyller nya R58 reglementet. www.vbg.se

A:41

VBG – Själva symbolen för släpvagnskopplingar VBG är världsledande i utvecklingen av innovativa och tillförlitliga släpvagnskopplingar. Vi erbjuder kompletta kopplingssystem – allt som behövs för att koppla samman släpvagnar med lastbilar.

A:39
P:08
B:54
A:17
A:26

Volvo Lastvagnar Sverige

STÄNGVarmt välkommen till Volvo Lastvagnars provkörningsmonter E:01. Här får du en unik chans att provköra vår senaste teknik inom drivlina och förarstöd samt prata med våra fordonsexperter.

D:02 E:01

Volvo Lastvagnar visar marknadens mest innovativa teknik för skogstransporter.Utforska t ex tandemaxellyft, I-Shift med krypväxlar och prata med våra experter.Varmt välkomna till vår monter!

B:21
B:41
B:51

Westan Logistik AB 10 år!

B:62
D:02. E:01
B:11
A:10
Entré V + Ö
A:31