Aktuell utställarförteckning 2019

---
---

ALBACH flismaskiner

STÄNGKom och hälsa på i ALBACH montern, vi kommer köra demo en liten stund varje dag. Ta chansen att få se ett riktigt flismonster i drift!!

STÄNGKom och hälsa på i ALBACH montern, vi kommer köra demo en liten stund varje dag. Ta chansen att få se ett riktigt flismonster i drift!! för mer information besök vår hemsida www.albach.se eller facebook: albach diamant 2000

---

Albach tillverkar flismaskiner som från grunden är tillverkade för ändamålet flisning. De är mycket flexibla och passar bra både på terminal, för stamvedsflisning och i skogen för GROT flisning. Välkommen till vår monter!!

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

CMT är Nordens ledande tillverkare av innovativa och kundanpassade flak. Drivkraften är att ständigt förbättra våra kunders transportekonomi med effektiva och användarvänliga produkter för att kunna transportera mer till mindre kostnad.

---
---
---
---
---
---
---

Genom konstant utveckling och förbättring bygger vi tillsammans med våra kunder marknadens bästa påbyggnader för flis- och virkestransporter!

---

ExTe Fabriks AB

STÄNGTa del av information om världsledande lastsäkring.

STÄNGBesök vår monter och se dagens och framtidens lösningar för säker lastförankring.

---

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av utrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg.

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

Kilafors Industri AB Av åkare För åkare 50 års erfarenhet av tillverkning av Släpvagnar, kärror, lastbilspåbyggnader – för transport av timmer, flis och anläggning. Detta gör att du som åkare tryggt kan köra mil efter mil, last efter last.

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

Airrex luktfria dieseldrivna infrarödvärmare med 100 % verkningsgrad.

---
---
---
---

Shell Truckdiesel

STÄNGBesök oss i vår monter på Mittia så berättar vi mer om våra 170 stationer i Sverige. Och om vår ständigt pågående utveckling av framtidsprodukter. Till exempel om HVO och AdBlue som radikalt minskar farliga utsläpp. Såklart har vi konkurrensmässiga villkor kopplade till våra kort och funktioner som ökar säkerheten vid korthantering. Välkommen!

STÄNGAtt träffas och ses är viktigt tycker vi. Därför har vi utökat med fler personer som jobbar nära och med våra kunder för att ta fram de bästa lösningarna. Så kom och träffa oss i monter 119. Vill du ta kontakt redan nu? Kika in på vår hemsida, här hittar du kontaktuppgifter till alla oss: www.shell.se/foretagskund/euroshell-truckdieselkort

---

KANSKE DIN FARFAR TANKADE PÅ SHELL. Chansen finns, för i över 100 år har vi haft förmånen att serva er yrkeschaufförer. Nu ser vi den nya generation chaufförer växa fram. Och vi växer med er!

---
---
---
---
---
---

INNOVATIVE and WIRELESS SYSTEMS, an EXCLUSIVE SOLUTION for all your ON BOARD WEIGHING NEEDS. MULTIPURPOSE, EASY TO INSTALL, HIGH ACCURACY of 99% after adjustments and 3 YEARS GUARANTEE!

---
---
---

Det BÄSTA valet för skogskranar! SCPD 76/76 DIN är en kraftfull och kompakt tvåflödespump med två separata och lika stora flöden. SVH 130 är en kraftfull variabelpump som är godkänd upp till 450 bar. Besök vår monter så berättar vi mer.

---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---
---

Volvo Lastvagnar visar marknadens mest innovativa teknik för skogstransporter. Utforska t ex tandemaxellyft, I-Shift med krypväxlar och prata med våra experter. Varmt välkomna till vår monter!

---
---
---
---
---
---
---