Aktuell utställarförteckning

2022-07-02

4evergreen

STÄNGVårt koncept 4evergreen Kemfritt.se innebär att vi levererar lösningar för enskilt avlopp utan kemikalier oavsett krav. För er med enskilt avlopp inom normal skyddsnivå erbjuder vi en unik helt biologisk lösning: 4evergreen Kemfritt.se Normal powered by Bio Max. Äntligen ett reningsverk som levererar normal skyddsnivå utan några förbrukningsmaterial och utan krav på serviceavtal (supportavtal ingår i köpet). Från 59900 inklusive moms.

STÄNGKom och träffa 4evergreen och deras representanter för Norra Sverige Per Hedenskog och Aleksander Teir

B:25

Välkommen till 4evergreen, en specialist inom avloppsvattenrening och ett företag inom framkant för vattenrening.

P:32
A:29
B:36
B:38
B:34

Välkommen till Agria! Hos oss kan du få hjälp med försäkringar för sällskapsdjur, häst, lantbruksdjur och grödor. Vi har även med delar av sortimentet från Agria Shop.

P:19
B:32
A:44

Alltank bedriver försäljning av drivmedel i Västernorrland, Västerbotten, Jämtland, Ångermanland och Gävleborg samt smörjmedel från våra 4 butiker i Hoting, Sundsvall, Örnsköldsvik och Östersund. Ansök gärna om tankkort hos oss!

B:05
B:08
A:28C
P:17
A:05
P:20

Vi gillar skog och vi gillar människor! Ju mer vi vet om din skog, desto bättre rådgivning kan vi ge. Besök oss i vår monter så hittar vi en dag och tid då vi kan ses i just din skog.

B:12
A:30C
P:07
P:15
A:17
B:16
A:27D
C:04
A:09
B:44
A:01

Dina Försäkringar

STÄNGLåt oss räkna på dina försäkringar och du är med i utlottningen av en elektrisk motorsåg!

B:26

Vi försäkrar djuren, byggnaderna, verksamheten, maskinerna - ja, det mesta faktiskt. Med över 250 år i ryggen har vi erfarenheten och kunskapen att ge dig det försäkringsskydd du behöver.

A:33
A:32

Ecobox

STÄNGTräffa Ecobox och våra entreprenörer, Staffan Nääs och B.I.O Bygg, för att prata avlopp och regnvattenåtervinning.

B:30

Svensktillverkade, kemikaliefria minireningsverk som ersätter trekammarbrunnar och infiltrationer. Klarar reningskraven vid normal och hög skyddsnivå. Ecobox är pålitlig och enkel att underhålla. Komplettera gärna med Ecobox regnvattentank.

B:18
A:08
B:39
A:14
A:02
P:10
A:44
B:11

Gotfire AB

STÄNGJubileumserbjudanden i montern, Gotfire firar 15 år.

B:21

Moderna och effektiva värmesystem som gör skillnad! Vi har kompletta värmesystem av hög kvalitet, som du kan lita på i alla lägen. Vi är agenter för KWB, med helautomatiska pannor. Uppvärmning med biobränsle är klimatneutralt och billigt.

B:02
P:11

Holmen Skog AB

STÄNGERBJUDANDE! Vi erbjuder en mässpremie till dig som besöker vår monter. Vi ses där, eller kontakta oss redan nu för att titta på förutsättningarna i just din skog.

STÄNGLär dig mer om hållbart byggande i trä och om några av de projekt som pågår i Sverige och närområdet. Vi bjuder på kulglass och kokkaffe. Skogliga rådgivare och virkesköpare finns på plats från hela regionen för att prata framtidssmart skogsbruk i just ditt område.

B:03

HÅLLBART TRÄBYGGANDE: Välkommen att prata framtidssmart skogsbruk och hållbart byggande i trä tillsammans med oss. Vi finns i hela kedjan från frö till trähus och andra klimatsmarta produkter. Kulglass & kokkaffe - vi ses i montern.

P:01
B:01
A:49

HYPRO har sedan starten 1987 varit ledande i teknik och utveckling av traktorprocessorer till både gallring och slutavverkning. I vårt breda maskinprogram återfinns även skogsvagnar och fällgripar av högsta kvalitet.

A:31
A:02B

Industriverktyg IDG-Tools AB

STÄNGVi kommer att ha massor av mässerbjudanden under aktuell mässa! Dessa kommer att presenteras löpande inför mässan!

A:11

IDG Tools & Proman YrkeskläderVälkommen att besöka vår monter med våra utställningsbussar fyllda av kvalitetsverktyg och yrkeskläder. Vårt koncept och verksamhet har funnits på marknaden i över 20 år. Välkommen till vår monter!

B:15
A:16
B:24
A:17
A:29
B:19

Höglandets Energiautomatik AB är distributör för Kinetic 8x8 miniskotare samt Country skogsvagnar och kranar i Sverige sedan början av 2016.Energiklippar från Farmikko/Jak finns även i sortimentet sedan 2017.

B:32B

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon där mängder av traktorer och skogsmaskiner byter ägare – varje vecka. Kom förbi vår monter, byt några ord och tävla i vårt maskinquiz med fina priser i potten!

B:20
A:14

Lely Center Flarken är ett försäljnings- och servicecenter med innovativa produkter för dig och ditt lantbruk. Alltid med djuren i centrum!

A:27C
B:21C
A:25
A:27G

LRF - Lantbrukarnas Riksförbund

STÄNGDet handlar om MATEN, SKOGEN, JOBBEN, KLIMATET OCH MILJÖN. Många inser idag att jord- och skogsbruket har lösningar som alla behöver dvs livsmedel och energi. VALET HANDLAR OM LIVSVIKTIGA FRÅGOR! Kom till oss för att prata om hållbar politik med förtroendevalda i LRF regioner. Så klart är du välkommen att prata om det som är viktigast för Dig. Utöver det kan du få info om projektet "Är du säker" som handlar om säkrare arbetsmiljö i företagen.

P:06

Jord- och skogsbruk handlar om mycket mer än jord och skog – det handlar om ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet. Lönsamhet i företagen är förutsättning för att klara beredskap och försörjningstrygghet i landet.

P:09
P:01B

Försäkringsbolaget nära dig, besök oss i monter P:01B

A:11C
B:07
A:29

Markusson Professional Grinders AB

STÄNGVi erbjuder alltid fördelaktiga mässerbjudanden när vi ställer ut. Ni får dessutom med er en unik och praktisk gåva när ni handlar något av oss. Vi bjuder också på iskallt vatten i sportflaska för den som törstar.

STÄNGVår idé med mässor är att visa besökarna vad våra maskiner gör för nytta. Ni får en komplett demonstration av hur sågkedjor slipas. Idag vet varje seriös skogsarbetare att man måste vårda sina kedjor och svärd - för skärpans, plånbokens och miljöns skull.

A:12B

Markussons vision är att hjälpa skogsentreprenören att bli mer effektiv och lönsam i sitt arbete. I vår målgrupp ingår alla som jobbar professionellt med kedjor och svärd. Våra speciellt utvecklade maskiner tillverkas i Edsbro, Norrtälje ko

A:25C
P:02
P:02
A:07
B:14
P:21
A:28B
A:15
A:27B

Moderaterna i Ljusdals kommun finns på mässan för att svara på frågor om och diskutera vår lokala politik. Hur blir vi fler? Vad tycker du om vägar, vindkraft och varg? Hur påverkas du av drivmedelspriserna? Kom och prata med oss!

C:03
P:17 P:28
B:07B
A:29
B:22
A:19
B:06

Din lokala och prisdrivande skogsägareförening i Norra Hälsingland. Tveka inte att komma till vår monter för att diskutera förutsättningarna för skötseln av din skog - du tjänar på det!

A:23B

NTC AB är återförsäljare av Ljungby, Lundberg, Takeuchi och Hyundai entreprenadmaskiner samt erbjuder service och försäljning av redskap, tillbehör och reservdelar.

B:10

Oregon Tool är en ledande tillverkare av sågkedjor och svärd till motorsågar och skördare. Vi erbjuder även ett brett sortiment av skyddskläder och andra tillbehör för skogs- och grönyteskötsel.

B:04
B:40
A:22
A:29
A:30B

Använd Trädfällriktaren RH-Pusher för säker fällning av träd längs vägar, kraftledningar mm. Utrustad med säkerhetsvev, 6 st olika modeller. Spar rygg med en lång virkessax (65 cm) avsedd för ved och massavedsdimensioner. Vikt: 1,3 kg

B:39
A:36
P:02
B:44B
A:25B

Rundvirke Skog förser alla bolag inom Rundvirke Industrier med högkvalitativ specialråvara. Vi söker långsiktiga samarbeten med dig som är skogsägare där vi förutom virkesaffärer erbjuder tjänster inom det mesta som rör ditt skogsinnehav.

A:29
B:23

SEB

A:30
B:14
A:27H
P:12

Skogsentreprenörerna är en rikstäckande branschorganisation för professionella, ansvarskännande småföretagare som arbetar i och för den svenska skogen.

B:36B

Smartab Hi-Tech Chemicals AB

STÄNG3 för 2 på tvättkemikalier! Köp 3 produkter, få den billigaste på köpet.

A:21

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier.MÄSSERBJUDANDE: 3 för 2 på tvättkemikalier!

A:27F
A:28
B:09
A:52
B:34B
A:20
A:09
B:21B

Vi erbjuder utrustning för dricksvattenförsörjning. I huvudsak dricksvattentankar i storlekar från 1 kbm upp till 50 kbm men även vattenreningssystem för hem, stuga, båt, husvagn, sjukvård/tandvård.

A:27A
B:34c
A:34

HÅLLBARA INVESTERINGAR: För oss ska hållbara investeringar bidra till en hållbar utveckling samt främja t ex biologisk mångfald och levande ekosystem. Planerar du för solceller, halmpanna, fosforfällor eller något annat? Välkommen till oss!

A:23

Swedish Agro representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar erbjuds via vår servicepartner CJ Motorteknik som vi delar monter med.

A:12B
B:13

Terri är en smidig beståndsgående skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Maskinen har en bredd på endast 2.05 meter vilket gör den passande för miljöer där det kan vara svårt att ta sig fram med en stor maskin

B:18
A:29
A:27E

Dags för en stor klimatomställning, Vänsterpartiet har lanserat ett program för det. Industrin behöver stöd för den, infrastrukturen måste byggas ut. Jobb skapar välfärd, och alla ska kunna vara med för att skapa den.

Värmebaronen AB

STÄNGVisningsvagn finns på plats. Med produkter redo att visas i full action. Läs mer på vår nya hemsida! www.varmebaronen.se

P:13

Det svenska valet Värmebaronen tillverkar pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor, solfångare och elpannor för villor, industrier och fastigheter.

A:11B
A:10

Watersystems & Tranås Cementvarufabrik producerar och säljer våra egna betongvaror. Vår specialitet är produkter för enskilt avlopp. På mässan visar vi bland annat upp WSB Clean minireningsverk och Tranåsbrunnen slamavskiljare i betong.

B:21B

Vi designar, tillverkar, levererar och underhåller hjultvätt- och biosäkerhetssystem överallt där miljöer, säkerhet och produktivitet är kritiska

A:13
A:29
A:24