Medverkande utställare augusti 2022

(Skriv ut)

2023-06-09

A:06

DSV Frö Sverige

STÄNGVi kommer under mässan ha viss försäljning från vår konsumentlinje. Passa på att köp med lite ängsblommor eller gräsfrö. Betalning via swish. Vill ni som företagare köpa större förpackningar ordnar vi givetvis en mässrabatt och fakturerar er därefter.

STÄNGVi har över 100 års erfarenhet att göra miljön grönare. Kom förbi vår monter så berättar vi mer. Betydelsen av frö med bra kvalité och framför allt - välj rätt frö för rätt yta. Låt oss hjälpa er!

B:06B

En av Europas främsta fröförädlare nu i Sverige. Kom och prata gräs och ängsblommor med oss. Låt oss hjälpa er att göra miljön grönare. Frö med starka rötter!

B:03 Konf.

Energi- och klimatrådgivningen är en kostnadsfri och kommersiellt oberoende tjänst. Vi hjälper dig med exempelvis tips och råd om hur du kan minska din energianvändning och hur du kan gå över till eller öka andelen förnybar energi.

Hinz Försäljnings AB

STÄNGVi har flera olika kranlösningar för effektiv och lönsam hantering av alla typer av återvinningsmaterial. Från mindre kranar att montera på toppen av sopskåpet till riktigt stora kranar. Se mer om våra recyclingkranar på www.hinz.se

B:02

Hinz AB representerar PALFINGER EPSILON skogs- och recyclingkranar på svenska marknaden. Vi visar en typisk bil byggd för hantering av återvinningsmaterial med EPSILON Z-kran Q180Z95 Triple-Z och PALFINGER lastväxlare.

B:08

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fem olika serviceanläggningar.

Multibolaget AB

STÄNGProvkör MultiOne kompaktlastare/redskapsbärare och Ariens grönytemaskiner.

B:17

Multibolaget är din helhetsleverantör av entreprenadmaskiner, släp, transportbilar, grönytemaskiner & kompaktlastare/redskapsbärare. Vi erbjuder ledande kvalitetsmärken såsom MultiOne, Iveco, Jensen, Pritec och Ariens för att nämna några.