LRF Ungdomsaktivitet

Häng med på höstens roligaste aktivitet! Du som naturbrukselev i åk 2-3 eller ungdomar som är medlemmar i LRF, bjuds in till en fullspäckad dag med studiebesök, erfarenhetsutbyte, föreläsningar kring ledarskap, generationsskifte och karriärmöjligheter i branschen med mera. 

Studiebesöket kommer att ske på Vallens Gård där du kommer få träffa lantbrukaren Janne Hansson som kommer berätta om sin yrkesresa i branschen och visa verksamheten. Gården är en av landets största mjölkgårdar med 1200 mjölkkor, 20 mjölkrobotar och 25 anställda.

Vi bjuder på fika och lunch!

Aktiviteten är kostnadfri och arrangeras av LRF. Besök gärna www.jobbagront.se där du bl.a. hittar inspirationsfilmer och information om branschen i stort. Har du frågor eller funderingar - välkommen att höra av dig till Anna Lindgren på 076-6966825 anna.lindgren@lrf.se

Varmt välkommen!

För vem? Elever i åk 2-3 på naturbruksgymnasier i Dalarna, Gävleborg, Jämtland och Västernorrland. Även ungdomar som är medlemmar i LRF är välkomna!

När? Lördagen den 17 augusti kl. 09:30 - 14:30

Var? Vi inleder och avslutar i mässans Konf. 3/övervåningen på Ljusdals Hembygdsgård nära mässans västra entré.

Anmälan? Sista anmälningsdag är den 16 juli. Platserna är begränsade så säkra din plats redan nu - anmäl dig här!

Övrigt? Mässan stänger kl. 16 så efter avslutad aktivitet finns tid att besöka mässan - fri entré då du deltar på aktiviteten. 

Transport? Ev. kommer busstransport att kunna erbjudas från Dalarna med stopp i Ludvika, Borlänge och Falun samt Malung och Orsa. Intresse för att åka med bussen uppges vid anmälan. Mer information om bussen kommer sedan efter sista anmälningsdag.