Mötesplats vinterväghållning

Den 16 augusti bjuder Sveriges Åkeriföretag och Maskinentreprenörerna in till Mötesplats vinterväghållning på Mittia: Park & Gata. Under en förmiddag får du som deltagare lyssna på kompetensutvecklande föredrag och de mest aktuella frågorna som rör vinterväghållning och hållbara transporter. Vi bjuder in dig som upphandlar underhållstjänster och utförare av dessa.

NÄR: Fredag 16 augusti 2024 kl. 09:15 - 12:00 (välkommen på kaffe från 08:30!)

VAR: Ljusdal, Mittia: Park & Gata. Konferenslokalen i Ljusdals Folkpark. (Konf 1 - se mässkarta i mässtidningen eller på www.mittia.com/parkochgata)

Ni som upphandlare och utförare är välkomna att träffa Sveriges Åkeriföretag och Maskinentreprenörerna för att delta i föredrag kring vinterväghållning. Vad föreslås för att uppnå ökad kvalitet och uppföljning. Hur kan man upphandla hållbara transporter & maskintjänster och vad bör man tänka på. Ta del av föredrag om bland annat åkerinäringens hållbarhetscertifiering Fair Transport.

Passets sista 30 minuter avsätter vi för mingel

12:00 - 17:00 Besök på mässområdet - möt ledande leverantörer och se senaste produkter och innovationer, ta del av mässerbjudanden, ät lunch i mässrestaurangen, diskutera och utbyt erfarenheter med likasinnade.   www.mittia.com/parkochgata   www.mittia.com/gardochskog

Anmäl dig till denna mässaktivitet: