En egen riktig mässa för alla aktiva inom jordbruk, skogsbruk & djurhållning i Jämtlands, Västernorrlands, Dalarnas och Gävleborgs län!

Sedan 2012 arrangeras vartannat år den mässa som har ambitionen att samla de som äger eller arbetar på de 95 090 lantbruksenheter som finns i dessa fyra län. De väljer att besöka Mittia: Gård & Skog då de har för långt för att besöka mässorna i södra- och norra Sverige. Efter tre genomförda mässor attraherar vi drygt 100 av de mest välkända leverantörerna som utställare och drygt 4 000 besökare inbjudna av utställarna och vi siktar mot 5 000 för år 2018. Vi har Sveriges kanske bästa och mest trivsamma utomhusområde för mässor där vi sammanfogar Ljusdals Folkpark, Ljusdals Hembygdsgård och Älvvallens Idrottspark - strategiskt beläget mitt i våra fyra län.

 
 
 

Nyheter - händelser och möjlighet till att fynda!

Mässan tillsammans med sina utställare arbetar för att det ska bli en händelserik mässa där de senaste nyheterna presenteras, besökarna kan fynda till mässerbjudanden och där det ges möjlighet till provkörningar-demos- och uppvisningar och andra aktiviteter för såväl proffs som familj.