Confirmed exhibitors 2023

2023-06-09

A9
F8
B8

Alucars påbyggnader passar till alla lastbilar och lösningar går att anpassas. Alucar är en Finsk tillverkare av timmerreden. Företaget har sedan grundandet 1984 använt aluminium som råmaterial och blivit Europas största tillverkare.

E3:2
D1
Entré Väst
E3:3
G34
A22:2
G11
B3
J5
E9:7
B2
B7

BPW Fordonsmateriel AB

STÄNGVi bjuder traditionsenligt på grillad tysk korv med Sauerkraut. Välkommen till vår monter.

D4

BPW Fordonsmateriel AB säljer allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. På Mittia kommer vi visa BPW axlar, däcktrycksövervakningssystem BPW AirSave, TPMS, Ermax nya lampor samt Alcoa® fälgar m.m.

E3:1
D4
B5
J8

Colmec AB

STÄNGVälkommen in i vår monter och upplev våra NYHETER på plats. Ta även del av våra MÄSSERBJUDANDEN från välkända varumärken som Boss, Colmec EcoTire, C-Rims, Dunlop, Yokohama, Giti, Jinyu med flera.

A16:1

Colmec är din marknadsledande och hållbara helhetsleverantör avseende däck, fälgar och service till bussar, lastbilar och släp/trailers. Vi hjälper dig till bästa totalekonomi i din däckaffär med vårt totalkoncept!

A13
A9
E9:5
B6

I över 50 år har vi tillverkat & sålt SLIREJ sandspridare. Kom in i monter nr B:6 och se och prata med oss. Välkomna

F1
E9:2
G15
J2
F13:1
A21
J6
A18

Framtida innovation & kompetens

STÄNG*TV-programmet Svenska Truckers ökar intresset för branschen. *Sveriges första elektrifierade skogsbil i drift. Scania/SCA/Skogforsk. *Hiabs Hi-Vision koncept. *Utbilda dig och ta jobb inom den industri som levererar till skogsåkerinäringen. LFG - Lastfordonsgruppen.

L1

Skogforsk, Sveriges Åkeriföretag, LFG - Lastfordonsgruppen, TYA, Hiab och Mittia samverkar i denna temamonter för att öka intresset att utbilda sig, omskola sig och att söka arbete inom skogsåkerinäringen och dess leverantörsled.

G12
L3 & Scen
F8
F2

Hiab Sverige

STÄNGNordiskt mästerskap i Skogskrankörning! Kom och prova på vår mästerskapsbana i vår Demo-monter L2 och förbered dig inför den spännande finalen! Välj mellan att köra manuell eller elstyrd kran. Du hittar vår Demo Monter L2 vid västra entrén och en massa annat intressant i vår huvudmonter J1, dessutom är vi med och driver branschen framåt i montern L1 - Framtida Innovation och Kompetens. Jag hoppas vi ses där! NÄR: 18-19 augusti. VAR: Monter J1, L2 och L1, Mittia: Skogstransport 2023 Välkommen önskar Hiab - LOGLIFT, JONSERED Du behöver EJ boka plats till denna aktivitet men ge oss gärna dina kontaktuppgifter nedan för framtida kontakt! Läs mer och anmäl dig här!

J1 + L2

Hiab - Världsledande leverantör av lasthanteringsutrustning på väg. Med stor erfarenhet av att leverera helhetslösningar för skogsindustrin, står vi för innovation och framtidstänkande samt ständig strävan att utveckla branschen.

G10
G38

Hydro Leduc AB

STÄNGKom och prata med oss hur du ska kunna optimera din lastningstid och vart du kan få din lastbil utrustad med rätt pump.

A17:4

En av Europas ledande tillverkare av hydraulpumpar för lastbilar. Vi har allt från små fastflödespumpar till variabla pumpar upp till 150cc.För din TIMMERBIL har vi en specialversion framtagen för snabbare och effektivare hantering!

G40

Hydroscand erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. Hydroscand arbetar innovativt och kunddrivet, med strävan att alltid hitta lösningar som hjälper kunder att öka sin effektivitet och lönsamhet.

G9
A16:2
F5
E6:1
A15

JOAB

STÄNGProvkör en av marknadens kompaktaste kranväxlare! Med våra kranväxlare får du också marknadens bästa inbyggnadsmått och det smarta stabilitetssäkringssystemet EVS.

A22:1

JOAB levererar innovativa och pålitliga lösningar för tunga fordon. Med över 60års erfarenhet är JOAB det självklara valet för kunder som söker hög kvalitet och utmärkt service. Vi tar din verksamhet till nästa nivå! Besök www.joab.se

A1
D5
D5

AV ÅKARE. FÖR ÅKARE.Kilafors grundades 1961 av Sveriges åkare och det var tydligt redan då vad målet var - att vi tillsammans skulle ta fram de bästa produkterna särskilt anpassade för det nordiska klimatet. Det har vi gjort sedan dess.

E9:5
E1:7

Vi hjälper dig att sälja och köpa begagnade fordon och maskiner. Du väljer om du vill låta oss sköta hela försäljningen eller ta visst ansvar själv till förmånligare pris. Kvdpro.com är marknadsplatsen för all försäljning och del av Kv

L1
D3
E5:3

Vi finns nära dig och din verksamhet. Oavsett om det handlar om försäkringar, pensionssparande, lån eller smidiga och praktiska tjänster. Med oss får du koll så att du kan driva din verksamhet i lugn och ro. Trygghet gör skillnad.

B1
E2
J1
G5 + K3
D2
F10

MRON Sales & Solutions AB

STÄNGBesök oss i vår monter och låt oss visa hur vi kan göra underhållsarbetet effektivare i din verksamhet. Monter:A7:2 Fredag & lördag 10:00, 13:00 och 15:00 NÄR: 18-19 augusti VAR: Mittia-mässan Skogstransport 2023 Du behöver EJ boka plats till denna aktivitet men maila oss gärna dina kontaktuppgifter nedan för framtida kontakt! info@mron.se

A7:2

Besök oss i vår monter så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda Er. Vi är experter på att erbjuda optimala lösningar för er som kund när det gäller de mest krävande uppgifterna inom underhåll, reparation, drift och rengöring.

E1:5
A7:5
F12
G36
G33
E9:3

Välkommen till OKQ8, ett av Sveriges största drivmedelsföretag. Oavsett hur lång du kommit i din omställning vill vi göra det enklare för dig att välja ett drivmedel med lägre klimatpåverkan. Läs mer om våra drivmedel på www.OKQ8.se

G4
J4

Välkommen till Monter J4 och OP Höglunds. Se det senaste inom timmer och flis transporter Här kommer vi att visa våra byggnationer av timmerbilar och AM timmersläp, Flisbil med OP släpet.mm Väl mött av OPH teamet

G32

OptiTuning Sverige AB

STÄNGKAMPANJ! 1000:- RABATT PÅ ALL PROGRAMMERING SOM BOKAS UNDER MÄSSAN SAMT ALLA FILTER.

A17:3

Vi OptiTuning jobbar med all typ av programmering av alla typer av fordon och maskiner, samt finfiltrering av olja och diesel. Vårt jobb är att sänka dina kostnader.

G31
A5 A6
J8
G39
F11
E1:1
A17:1
G8
G14
E6:2
A7:1
A18
D6
E9:4
E6:1

Shell Truckdiesel

STÄNGBesök oss i vår monter G2, intill Mercedes, på Mittia så berättar vi mer om våra 180 stationer i Sverige och närapå 11 000 i Europa. Under mässdagarna har vi extra bra erbjudande till dig inom skogstransport som ansöker om Shell-kort. Välkommen!

STÄNGAI och elektroniska verktyg i all ära. Ofta är de till stor hjälp men för att hitta rätt lösning behöver man ses och träffas. Ingenting slår mötet mellan människor. Vi på St1/Shell TruckDiesel finns lokalt över hela landet och såklart är de flesta av oss med på Mittia. Kom förbi och träffa oss i monter G2 så berättar vi mer om kortsäkerhet och smarta lösningar för dig. Vill du ta kontakt redan nu? Kika in på vår hemsida, här hittar du kontaktuppgifter till alla oss: shell.se/foretagskund/kontakt

G2

Reducering av fossilt CO2, HVO, RME, Biogas i olika former. Frågor om framtidens drivmedel får vi i transportbranschen dagligen. På Shell/St1 är vi redo och har en palett av lösningar till dig. Besök oss under mässan, vi finns i monter G2.

E7
B1
L1
G6
A20
D4

Släpis är en stabil och personlig samarbetspartner för nyttofordonsverkstäder på den svenska marknaden. Med den globala koncernen BPW Aftermarket Group i ryggen kan vi alltid säkerställa att du som kund får rätt reservdelar.

E8:1

Smartab grundades 1993 och är sedan länge marknadsledande när det gäller försäljning och distribution av bilvårdsprodukter, tvättutrustning och industrikemikalier.

E1:8
J7
G1
E4:1
E6:1
F1

Det BÄSTA valet för skogskranar! SCPD 76/76 DIN är en kraftfull och kompakt tvåflödespump med två separata och lika stora flöden. SVH 130 är en kraftfull variabelpump som är godkänd upp till 450 bar. Välkommen till Dunlops monter.

E9:6

Har du frågor om lön, försäkringar, arbetsmiljö m.m? Då är du välkommen till oss i monter E9:6Sv. Transportarbetareförbundet

A17:2
G30
E9:1
J5:2
G35
E5:1
E1:6
G7
G42

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar.

G30

TYA

STÄNGAPL, Arbetsplatsförlagt lärande och validering av kunskaper, viktiga pusselbitar för branschens kompetensförsörjning! Funderar du på hur du kan bidra? Kom förbi så berättar vi mer! Men vi pratar gärna också gärna om utbildningar, jobbmöjligheter och arbetsmiljö. Kanske funderar du på att börja i transportbranschen, kom till oss så berättar vi mer!

E1:3

Tillsammans med våra anslutna företag, parter, medarbetare, skolor, myndigheter vill vi skapa Sveriges bästa jobb. Vi skapar utbildningar, läromedel, erbjuder rådgivning, omvärldsbevakning och utvecklar samarbetslösningar inom arbetsmiljön.

A17:1

TYRI är en ledande tillverkare av högkvalitativa arbetslampor för tunga maskiner. Tillverkade i Sverige. På mässan lanseras INTELLilight som är den nya generationens arbetsbelysning - kan ändra färgtemperatur och ljusstyrka med en app.

E1:2

NYHET! VBG Driver Assist är ett innovativt system som både varnar för överknytning och guidar vid tillkoppling. Vi kommer att visa systemet i vår monter och berätta hur det kan minska påbackningsskador och stillestånd på verkstad.

F14
J5 & K1
Konf.
F3
G37
E1:4
E8:2