Aktuell utställarförteckning 2017

(Skriv ut)

C:06

Kom och se NYHETER från ROTTNE, HUDDIG & NEUSON!

B:04

Kom förbi vår monter och ta del av spännande belysningsprodukter såsom extraljusramper från Rigid, extraljus från nya Polar Blue by NBB, arbetsbelysning från ABL och mycket mer.

A:23

ALUCAR OY är känt för tillverkning av timmerreden och -bankar av hög kvalitet. Vi använder aluminium och höghållfast stål för att maximera nyttolasten, öka hållbarheten och förlänga användningen av timmerekipaget. Besök oss i

D:04

Alutrade är ett komplett specialistföretag som levererar aluminiumprofiler. Oavsett om det gäller specialprofiler eller standardmaterial, så hjälper vi er från idé till en helt komplett produkt. Välkomna in till oss så berättar vi mer!

C:09

Arom-dekor Kemi AB är en totalleverantör av AdBlue®, fordonskemikalier, kemikaliesortiment till industrin och smörjmedel.

A:18
A:33
A:17

Bruks Mobile Chippers på Mittia 2017Vi kommer att visa vår UNIKA och PRISADE lösning för att producera och transportera energiflis med ett enda fordon. BRUKS 806 PTC ett koncept för ”Lean” produktion av biomassa från skog till panna.

B:44

RESAN MOT 2020 FORTSÄTTER!2015 bestämde vi oss för en offensiv satsning mot 2020, med en fördubbling av omsättningen som mål.Efter 2 år har vi kommit en bra bit på väg med en omsättningsökning på ca: 70%.Välkommen med på vår resa!

C:13
B:28
C:04

Continental har ett av marknadens bredaste sortiment av däck utvecklat för lastbilar. Det betyder att du kör säkert oavsett underlag eller vad du transporterar. Vi har även ett stort utbud av industridäck. Välkommen till oss.

B:09
C:17

Kom och träffa oss i monter c 17 och se vad vi har på gång! DalaFrakt består av 110 olika åkerier och vi är verksamma i Mellansverige. Vi sysselsätter ca 400 personer.

A:19

Vi är ett företag som utvecklat SLIREJ sandspridare i över 40 år. Man underlättar man vardagen och minskar risken för kostsamma driftstopp, ökar chansen markant att klara av en krissituation, då man sandar för nästan hela ekipaget.

C:22

Genom konstant utveckling och förbättring bygger vi tillsammans med våra kunder marknadens bästa påbyggnader för flis- och virkestransporter!

B:51
C:19

EUROPART - Nr 1 i Europa när det gäller reservdelar för lastbil, släp, trailer, transportfordon och buss!

A:07B
C:05

Vi levererar BPW axlar och tillbehör från marknadsledande leverantörer inom transportbranschen. Vi kommer att visa BPW axlar och fjädringssystem, Ermax belysning, HBN skärmar, Idem telematik, Goodyear kompletta hjul med Alcoafälgar.

B:41

Frösshammar erbjuder sedan 2004 ett unikt koncept med kompletta/färdigmonterade premiumhjul - till en attraktiv totalkostnad - direkt till åkerier och slutanvändare. Självfallet levereras omonterade däck och/eller fälgar ifall så ö

B:14

Gnotec är en av Skandinaviens ledande företag specialiserat på konstruktion och tillverkning av metallkomponenter för fordons- och industritillämpningar . Bland våra kunder hittar du ledande OEM-tillverkare som Volvo Lastvagnar och Sc

B:10

BEMER sänkte mina levervärden från kritiskt höga till nästan normala på 2 veckor. BEMER har verkande effekt mot 80% av alla sjukdomar. Används bla av NASA. Inga piller, inget hokus pokus utan vetenskap och forskning! Prova gratis i m

B:40 + G:02
A:15 + G:03
A:24
A:36

Hultdin System AB är en av världens ledande tillverkare av komponenter till skogsmaskiner. Vi har ett brett sortiment av timmergripare, sågenheter, gripsågar och dämpsystem för mobil hydraulik.

F:11

Hydro Leduc är specialiserade på design och tillverkning av kolvpumpar, kolvmotorer, ackumulatorer. Genom mångårigt arbete på marknaden, har Hydro Leduc´s erfarenheter banat väg för lösningar på krävande applikationer.

C:12

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av arbetskläder och skor. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra produkter till användaren. Vår butik finns alltid nära dej. Välkommen att upptäcka oss!

C:10

Välkommen att besöka vår monter med vår utställningsbuss fylld av kvalitetsverktyg. Vi och vårt koncept har funnits på marknaden i 20 år och vi fortsätter varje dag att utveckla verksamheten med nya produkter. Välkommen att upptäcka oss!

C:07

NYHET! INTELWEIGH PIZZA FOREST kranvåg (pat pend) Totalt nytänkande - Intermercato tar täten Montage mellan grip och rotator Minimalt underhåll Extremt lågbyggd MÄSSERBJUDANDE! INTERMERCATO TigerGrip med PIZZA FOREST och Indexa

C:16

I 100 år har Istrail levererat till Åkerinäringen.Med ca 225 anställda och egen fabrik i Polen är Norska Istrail en stor aktör inom släp och påbyggnader.På Mittia visar vi upp 4-axlig gruppvagn och 3-axlig lv-vagn med tipp & glider

A:37
G:09

Come and test a KESLA crane during the exhibition.

A:24 och G:02 A

Kilafors Industri AB Kilafors är Sveriges största tillverkare med det mest kompletta programmet av släpvagnar. Kilafors har marknadens främsta eftermarknadsutbud för optimal driftsekonomi och högt andrahandsvärde.

D:06

Lightforce och Wesem fordonsbelysning för användare med höga krav. Extraljus och arbetsbelysning mm för alla slags fordon och maskiner.NYHETER som Venom LED, Genesis LED och Fervor visas. Samt HTX med Led & Xenon i en och samma lampa!

D:01

En LJUNGBY är dimensionerad för kunder som kräver lite mer av sin hjullastare. Det är en maskin för tuffa jobb och lång livstid. Vår affärsidé är att producera kundanpassade hjullastare av bästa kvalité.

G:01
F:02

Timberman Separatlastare

A:44

Michelin är ett ledande däckföretag dedikerat att bidra till att förbättra hållbara transporter av varor och människor genom tillverkning, distribution och marknadsföring av däck till alla typer av fordon.

A:03
A:27

Välkommen till Olsbergs och prova gärna våra nyheter för effektiv och bränslesnål kranstyrning. Olsbergs minispakar, DA26 ventilstyrning och H8 hydraulservo är nya produkter som visas tillsammans hydraulventiler Q300 och Q200.

A:32

Vår inriktning är att förse kunder inom Gräv & Schakt, Skogsentreprenörer,Åkerier, Lantbruk och Industri med kända varumärken & verktyg som t.ex.Makita, Knipex, Esab, Metabo, Bahco, vi jobbar Med nöjda kunder genom kvalite & kunskap!

F:02

Vi konstruerar varje objekt efter kundens behov. Sedan bygger vi det med precision och lyhördhet för olika önskemål. Genom att arbeta sida vid sida med kunden skapar vi lösningar som fungerar optimalt i kundens vardag. Detta sätt att

A:01
A:02

Proffs, en fristående branschtidning för yrkestrafiken.tidningen rapporterar och granskar branschen.Proffs kan Du läsa i telefonen, surfplatta eller tidningen direkt i brevlådan.EN Riktig Lastbilstidning helt enkelt.köp en prenumeration

A:30
A:31
B:32

Safety Seal Europe AB tillhandahåller innovativa produkter för däck inom skogstransport- och entreprenadbranschen. Vi erbjuder unika produktlösningar för lagning av punktering, punkteringsskydd, monteringsmedel och hjulmutterlåsningar!

B:49

ScaleLog utvecklar moderna kranspetsvågar där fokus ligger användaren. Med modern teknologi erbjuder vi ett trådlöst system som har en batteritid på flera år. Genom återkoppling från användarna utvecklas systemet hela tiden.

A:26 + F:07

Möt en Världsstjärna! Nya generationen Scania kommer nu till skogen. Vi startar kraftfullt med premiär av nya V8-motorer, tandemdrift, 2-pedals opticruise och fler spännander nyheter i montern. Vi ses i montern och vid provkörning!

D:02

Alla yrkeschaufförer har sin historia. och i över 100 år har vi varit en del av den. En nya generationer chaufförer intar vägarna nu och vårt mål är att ge dig ett modernt koncept. Besök oss så berättar vi mer om våra 170 stationer.

C:03

Släpis är din kompletta partner till släp och trailers. Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera vårt sortiment och är en av de få på marknaden som kan erbjuda ett brett spektrum av originalreservdelar och reservdelar med hög kvalitet.

C:20

SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. Företaget är en ledande producent på den globala marknaden för avancerade höghållfasta och seghärdade stål, tunnplåt och grovplåt samt

A:09

Stigs Maskin AB är ett service företag.Vi har service avtal med Ponsse, Ecolog Rottne och Vimek.Vi skrotar skogsmaskiner och säljer begagnade delar.Vi säljer begagnade maskiner.Vi har det mesta inom förbrukning till skogen.

A:04

Ert företags kompletta leverantör när det gäller mobil ocg fast kommunikation.Utrustar även fordon av alla slag med belysning, serviceinredningar, alkolås, kommunikationsradio, körjournaler mm.NYHET: Dieselvakt!Telia, Tele2 och Telenor.

B:45

Det BÄSTA valet för skogskranar!SCPD 76/76 DIN är en kraftfull och kompakt tvåflödespump med två separata och lika stora flöden. SVH 130 är en kraftfull variabelpump som är godkänd upp till 450 bar. Besök vår monter så berättar vi mer.

B:16

Svenska Manometerfabriken AB tillverkar tryckmätare och kringutrustning.Bl.a lastindikatorer för TIMMERKRANAR och gaffeltruckar, AXELTRYCKSMÄTARE för luftfjädrade fordon samt BLUETOOTH-GIVARE.

C:11

Svenska Transportarbetareförbundet är ett fackförbund inom LO. Förbundet bildades 1897 och har cirka 61 000 medlemmar. Vi organiserar en rad olika branscher och yrkesområden inom främst transportnäring, renhållning och bevakningsbranschen.

C:13

Sveriges Åkeriföretag - åkeriföretagens branschorganisation - kom och träffa oss och diskutera intressanta frågor. Gratis miniseminarier kring transportekonomi, arbetsmiljö och Juridik. Rikskonferens Skog fredag den 18 augusti.

A:48
B:20

På plats finns tidningen Trailer och Trucking representerade. Starta din prenumeration i vår monter till ett unikt mässerbjudande!

A:42

Tire Pressure Control International Ltd. (TPC International) tillverkar TIREBOSS™ CTI-system till lastbilar. För högt tryck I däcken är den största anledningen till väg, däck och fordonsskador.

D:08

Ledande i Skandinavien med effektiv DÄCKTRYCKSÖVERVAKNING för alla Tunga fordon!

B:53

Trux utvecklade original-frontskyddet redan 1986. Idag har det utvecklats till ett brett sortiment säkerhets- och stylingutrustning för montering på tunga lastvagnar.

F:13

VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT – en internationell leverantör inom lastfordonsbranschen. Vi erbjuder ett starkt och konkurrenskraftigt produktsortiment med våra marknadsledande varumärken.

A:08
B:10

Visibia levererar allt inom fordonsdekor och magnetskyltar inom hela Norden. Vi gör allt man kan sätta en bild, text eller logo på. Tex visitkort, affischer, kläder, klistermärken, rollups, tygvepor mm. Från små upplagor till stora.

B:12

Vision X Europe - distributör för den nya generationens belysning från Vision X som är marknadsledande på LED belysning för flertal applikationer. Med över 1000 artiklar i sortimentet har vi garanterat en produkt som passar just dig.

F:10
F:10 + F:01

Varmt välkomna till Volvo Lastvagnars monter!Vi visar upp senaste teknik för robust och produktiv timmertransport. Volvo Nyckelfärdig - komplett lösning med service och garanti för hela timmerekipaget finns också i två utföranden.

A:40
C:21

Zetterbergs utvecklar, tillverkar och marknadsför ett intressant program av påbyggnader och komponenter för transporter inom bygg, anläggning, renhållning och industri. Våra produkter kännetecknas av funktionell design och hög kvali

Skriv ut Skriv ut utställarförteckningen

Utställande företag 2015

 • Alucar OY
 • Arbetsbelysning.nu
 • Arom Dekor Kemi AB
 • Atrans AB
 • Bergs Fegen AB
 • Bevola A/S
 • BFAB – Balticum Frinab
 • Bilbolaget Lastvagnar Persson & Co AB
 • Bilmetro/Team Transportbilar
 • Bilof – bioenergi och logistiknätverk
 • Bodensläp AB
 • Bridgestone Sweden AB
 • Bruks AB
 • BURE Hellgrens/Hellgrens Lastvagnsservice
 • Car-O-Liner AB
 • CMT Cargo Module Trading AB
 • Design by Scandinavian Metal AB
 • Djurås Verkstad AB / Slirej
 • Däckpartner/Loo Gummiverkstad AB
 • Ecobränsle i Karlshamn AB
 • Eksjö Maskin & Truck AB
 • Entrax AB
 • Eurotrailer Invest AB
 • ExTe Fabriks AB
 • FinskaKillar
 • Fordonsmateriel AB
 • Forrest Queen Trailer AB
 • Frösshammar Däck AB
 • FTG Cranes AB
 • Gnotec AB
 • Goodyear Dunlop Tires Sverige AB
 • Gripen Wheels AB
 • Grönlunds Yrkesutbildningar
 • Gummiservice Sverige AB
 • Göranssons Åkeri AB
 • Hammars Verkstad
 • Hassela Skogsprodukter
 • Hiab Sverige AB
 • Hinz AB
 • Hjems AB
 • Hultdin System AB
 • Hydroscand AB
 • Industrigrossisten Proman AB
 • Industriverktyg IDG-Tools AB
 • Intermercato AB
 • Isuzu / Ljusdals Bilgalleri AB
 • JPS Teknik AB
 • Kilafors Industri AB
 • Laxo Mekan AB
 • Liebherr Sverige AB
 • Ljusdal Energi AB / Ljusnet AB
 • Ljusdals Mekan ekonomisk förening
 • Lucendi.se
 • Lyson AB
 • Malux Sweden AB
 • MAN Truck & Bus Sverige AB
 • Maskinservice I Bergqvist AB
 • Maxicap Sales AB
 • Mercedes-Benz Sverige AB
 • Michelin Nordic AB
 • Mitt X – Aluminiumproffset AB
 • Motorrenoveringar i Ljusdal AB
 • MVB i Mjölby AB
 • Naturbruk Slottegymnasiet
 • NCH-Lubricants
 • NDS-Nordisk Diagnose Senter
 • Nicnac AB
 • Nordea
 • Närljus
 • OKQ8
 • Olsbergs Hydraulics AB
 • OP Höglunds AB
 • OPTIPA Sverige AB
 • Orbigo AB
 • P&T Verktyg AB
 • Parator Industri AB
 • Parker Hannifin AB
 • Penz Cranes AB
 • PlastoMer Sweden AB
 • Pochi AB
 • Preem AB
 • Proffs – en riktig lastbilstidning
 • Promentum AB
 • Qpax AB
 • Rexus Utbildningar AB
 • Rixglas AB
 • ScaleLog Nord AB
 • Scania Bilar Sverige AB
 • Simonsson & Larsson Åkeri AB
 • Sit-Right AB
 • Sjögrens Lastvagnar AB
 • Släpis AB
 • SSAB
 • St1 Sverige AB
 • Steelyard Peson
 • Stigs Maskin AB
 • StjärnaFyrkant Hudiksvall
 • Strands Fordonskomponenter AB
 • Sunfab Hydraulics AB
 • Svenska Transportarbetareförbundet
 • Sveriges Åkeriföretag
 • Swepress AB / Åkeri & Transport
 • System Edström Bilinredningar AB
 • Tamtron AB
 • TD Tunga Delar Sverige AB
 • Tidningen Insikt
 • Timbtech AB
 • TPC International TIREBOSS
 • Trailax AB/SAF-Holland GmbH
 • Trailer/Förlags AB Albinsson & Sjöberg
 • Trailereffekter AB
 • transPA AB
 • Truck-Line
 • Trux AB
 • TYA – Transp.fackens Yrkes/Arb.milj nämnd
 • Valvoline
 • VBG Group Truck Equipment AB
 • Vemservice AB
 • Vianor
 • Visibia AB
 • Volvo Lastvagnar
 • Wabco Automotive AB
 • Westan logistik AB
 • Wexman AB
 • Wist Last & Buss Syd AB
 • Zodiac Sverige AB
 • Åkeri & Entreprenad
 • Åkerihistoriska Sällskapet
 • Åkerströms Björbo AB